Last news in Fakti

11 Февруари, 2015 17:46 1 226 0

Надя Маринова става зам.-министър на туризма

  • надя маринова-
  • бойко борисов-
  • заместник-министър-
  • туризма

Надя Маринова е магистър по икономика от университета Braunschweig - Германия

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов за заместник-министър на туризма е назначена Надя Маринова, съобщиха от пресцентъра на МС.

Надя Маринова е магистър по икономика от университета Braunschweig - Германия, притежава също така магистърски степени от Техническия университет и от Университета за национално и световно стопанство в София. Защитила е степен „доктор“ в Нов български университет и пред БАН (ВАК). Има 18-годишен академичен опит в Нов български университет, от които 12 години преподавателски в областта на мениджмънта и маркетинга в туризма и управление на проекти в туризма.

Участвала е в реализирането на редица проекти за развитие на интегриран туризъм, по въпросите на младежта и екологията. Притежава управленски опит в сферата на туризма, заемала е и длъжността директор на дирекция в Министерството на младежта и спорта. От 2004 г. е вицепрезидент на „Европейската мрежа от младежки центрове“ към Съвета на Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА