Last news in Fakti

25 Март, 2015 11:42 1 550 0

Започва 22-то издание на единственото у нас изложение за сигурност Security Expo 2015

  • иец-
  • security expo 2015-
  • изложение
Започва 22-то издание на единственото у нас изложение за сигурност Security Expo 2015 - 1

Oт 25 до 28 март в Интер Експо Център ще се проведе единственото в България изложение за сигурност и охрана Security Expo 2015. Специализираното международно събитие ще бъде открито от 14 часа на 25 март от Красимир Ципов, заместник-министъра на вътрешните работи. На откриването ще участват още Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата (БТТП), Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център, Здравко Дерелиев, председател на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО).

Security Expo ежегодно е под патронажа на Министърството на вътрешните работи. Организатори на събитието са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център. За втора поредна година ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица.

Акцентите в програмата са:

* Още след самото откриване на 25 март ще се проведе съвместна акция на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“, БЧК и Българската бодигард федерация по съпровождане на ВИП, стрелба и спасяване на ранени от височина.

* На 26 март от 13 до 14 часа ще се проведе форум „Safe City- системите за сигурност и строителството“ . Някои от лидерите в системите за сигурност предложат Бош Секюрити Системс, Мултимедийна група, Анди и Канброк ще представят  най-новите технологии във видеонаблюдението, контрол на достъпа, автоматизация, пожарогасенето. Те ще дадат своите виждания за вграждане на такива системи още в процеса на проектиране и изграждане на сградите. Гледната точка на архитектите ще представи Борислав Борисов, председател на Съюза на урбанистите в България. Ще присъстват още архитекти, проектанти, строители, инвеститори. Да изградим един по-сигурен град –Safe City.

* За пръв път в България ще се проведе демонстрация на видеокамери, които ще представят реално изображение. По време на изложението всеки посетител ще може да оцени коя камера вижда най-добре. Вотът на публиката ще бъде обявен на 28 март (събота) преди закриване на 22-тото издание на Security Expo 2015.

  • На Security Expo 2015  ще може да видите новостите в сферата на видеонаблюдението и видеоанализа, контрол на достъпа, автоматизацията, пожарогасенето и пожароизвестяването, системи за ранното известяване на бедствия и аварии. От проследяване с GPS на животни, на транспортни средства и документи, през цялостни решения за управление на бизнеса през телефона, до системи видеонаблюдение в градска среда и по-сигурен контрол на достъпа в обществения транспорт.

  • Тази година ще участват още компании от Германия, Италия, Чехия, Босна и Херцеговина, Русия, Обединените арабски емирства.

Повече за програмата може да научите на http://securityexpo.bg/bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА