Last news in Fakti

12 Юни, 2015 10:29 2 018 1

НетКредит удължава с още 1 месец промоцията с 0% лихва* за всеки първи кредит до 500 лв.

  • неткредит-
  • лихва-
  • промоция

НетКредит удължава периода на промоцията с 0% лихва за продукта си „кредит до заплата”, достъпна за всеки нов клиент на услугата.

През летните месеци всеки се нуждае от почивка и допълнителни доходи. Затова срокът на промоцията се удължава с още един месец, съобщават от финансовата институция. Всеки нов клиент ще може да се възползва от нея до 10 юли включително.

НетКредит помага на своите клиенти в различни ситуации и затова реши да ги спаси и от летните жеги – с кредит без лихва до 500 лв. Почивка на море или планина или просто нов климатик, НетКредит отново е на разположение.

Новите клиенти могат да се възползват от услугата и да вземат кредит до 500 лв., без да им се начислява лихва. Сумата трябва да бъде върната в рамките на 15-дневния гратисен период. По кредита няма такси за кандидатстване и за предсрочно погасяване.

Пример:
1. Не си използвал услугите на НетКредит до момента
2. Имаш нужда от почивка?
3. Взимаш 500 лв. и ги връщаш до 15 дни – връщаш точно 500 лв.

Право на участие в промоцията придобива автоматично всяко пълнолетно дееспособно физическо лице /Клиент/, което сключи Договор за потребителски кредит „До заплата“ с „Неткредит” ООД и което досега не е ползвало други кредити от „Неткредит” ООД.

Промоцията важи само за първата усвоена сума /транш/ по Договор за потребителски „кредит до заплата” в рамките на срока на промоцията.

Повече за промоционалните условия за кредит с 0% лихва* вижте на www.netcredit.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааяая

    0 0 Отговор
    И какво точно можеш да направиш с 500лв - да си обършеш задника с тях? Да си платиш тока и парното? Да си купиш 1/2 месец? А после...
    Да връщаш цял живот!
    Айде моля не ни занимавайте с мизерии.
    Давайте от 100000 нагоре, за да си струва!