Last news in Fakti

8 Септември, 2015 09:37 1 505 3

Samsung остава в Русия

  • samsung-
  • русия-
  • пазар

Южнокорейската компания Samsung Electronics остава на руския пазар, независимо от съществуващите проблеми в местната икономика и отслабването на рублата. „Оставаме на руския пазар при всякакви обстоятелства. Съществуват някои препятствия по отношение на обменния курс и забавянето на руската икономика, но ние може да намерим по-нататъшни възможности за развитие. Работим в Русия вече 25 години”, каза президентът на компанията Пак Сан Чжин по време на провелия се Източен икономически форум във Владивосток, цитиран от агенция ТАСС.

Samsung е в процес на инвестиране в нов завод в Калужска област на стойност 250 млн. USD. Там се планира да бъдат разкрити 1500 работни места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Браво , това е добра новина. Никой не ги гони и те знаят това много добре.
  • 2 Киро

    0 0 Отговор
    Само ще сменят продуктовото портфолио с нещо по-евтинко, че на ушанките им са и.а м....та откак Путю почна да си го мери със Запада.
  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор
    Как ли ще си плащат международните разговори ако им се наложи,след като цената в рубли ще бъде непосилна?!