Last news in Fakti

30 Октомври, 2015 16:18 2 182 2

Милен Велчев: Пристъпваме към обезпечението

  • милен велчев-
  • пристъпваме-
  • обезпечение-
  • vtb capital

"Това е ясен случай, в който VTB Capital се стреми да си възстанови сумата, дължима от българска институция, изпитваща финансови затруднения". Това заяви Милен Велчев, главен изпълнителен директор на VTB Capital АД във връзка с продажбата на телеком оператора БТК.

Заемът е в просрочие, защото основният собственик изпитва затруднения и компанията не е в състояние да се рефинансира нито чрез собствен капитал, нито чрез дълг. VTB Capital направи предложение за рефинансиране, но не получи подкрепа от акционерите, въз основа на което пристъпваме към реализиране на обезпечението. Нашите действия по време на цялата процедура са били и продължават да са напълно честни и открити, заяви Милен Велчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Действията на лицето от снимката,никога не са били честни и открити.Като финансов министър нагло окраде от държавата милиони(сагата с брейди-облигациите и др.),за да може родата му да си построи хотели на самия бряг на морето и т.н.Сега като разчита на незлопаметния ни народ отново изпълзява на светло,като гущер-хищник ,готов да ръфа от остатъците на общата,държавна собственост.
  • 2 Иванов

    0 0 Отговор
    Гост, как би коментирал действията на лицето фараон Цветан Василев? Нима той не окраде нагло държавни пари, инвестирани в КТБ? Нима той не окраде и парите на своите депозанти? Нима той не придоби на безценица Виваком навремето с престъпна схема или?