Last news in Fakti

2 Ноември, 2015 18:17 2 774 4

Шефове на две дирекции в МВР са подали оставка

  • мвр-
  • оставки-
  • шефове-
  • дирекции

Шефовете на "Правна дирекция" и на Дирекция "Човешки ресурси" в МВР са подали оставки. За момента от вътрешното министерство не съобщават за промените, предаде БНР

Не е ясна причината за решението за напускане. Неофициално се твърди, че то е свързано с идеята за намаляване на 20-те заплати на служителите при пенсиониране.

Източници от МВР допълниха, че има подадени заявления за пенсиониране и от обикновени служители в министерството, но не се ангажираха точно с цифрата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗЗЗзз

    0 0 Отговор
    Ове е стандарт: цял живот си драпаш макарите, а като те пенсионират 20 заплати на куп ! После се чудим защо сме най-бедната държава в ЕС!
  • 2 123455

    1 0 Отговор
    Като роби си плащаме на тия дето се гаврят с нас през целия ни живот.
    Да си ходят и да им закрият бройките.

    Коментиран от #4

  • 3 qwerty

    0 0 Отговор
    Там е работата, че тия дето се "гаврят" ще останат до последно, а ще си тръгнат тези дето все още си вършат работата и ще си тръгнат именно заради вашето отношение към тях. Като те оберат утре на улицата си спомни, че си се радвал когато са си тръгвали...
  • 4 66666

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "123455":

    Армия нямаме а сега и полицията да закрия и тогава вече ще бъдем на черешата.А сме бедни защото такива като теб вместо да работят висят по форумите.