29 Декември, 2015 13:30 2 473 5

Отгледахме си цяло поколение безработни

  • димитър манолов-
  • отгледахме-
  • цяло-
  • поколение-
  • безработни

Ето ги, висят по барове, по молове, момчета с огромни мускули и рамене и не знам за какво им служи това вместо да почетат малко книги, да поработят, да получат някои занаят, заяви Манолов

Отгледахме си цяло поколение безработни - 1
Снимка: Нова телевизия

"От 1992-а година насам имаме едно цяло израснало поколение, което е убедено, че не се работи. Тук не говорим само за малцинствата". Това заяви по нова телевизия президентът на КТ „Подкрепа” Димитър Манолов.

В България е отгледано цяло поколение, което смята, че не е длъжно да работи, заяви Манолов. "Ето ги, висят по барове, по молове, момчета с огромни мускули и рамене и не знам за какво им служи това вместо да почетат малко книги, да поработят, да получат някои занаят", посочи Манолов.

Той предупреди, че ресурсите на планетата не са неограничени, все по-малки работни места остават на разположение, а хората се увеличават: "В един момент тези толкова много хора няма да има какво да работят".

"В един момент тези толкова много хора няма да има какво да работят. "Само 3D принтерите са способни да изместят от пазара на труда много хора. Ако се върнем във времето на Йовков и Елин Пелин с многото жетварки, сега нещата са много различни - минава един трактор и готово", обясни синдикалният лидер. По думите му "навсякъде в света работещите бедни се увеличават и така дори хората да работят, пак живеят в ограничения".

Необходимата месечна издръжка за един човек у нас е 500 лева, а навсякъде по света населението обеднява, заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    0 0 Отговор
    на снимката какво работи и кой му дава право да държи сметка на другите как си живеят живота.Хем един трактор измествал 100 човека,хем защо те не работели вместо трактора.
  • 2 Буден

    0 0 Отговор
    Отгледахме си и едно поколение фалшиви политици,които са вече за пенсия,ама не искат да се пенсионират и искат да бъдат в политиката докато започнат да се насират,то и за това политиката ни е такава о.рана!План за оправия има и той е много простичък,ама политиците са ни много "умни" и не разбират от простички неща!Весели Празници!
  • 3 jp power

    0 0 Отговор
    Тоз изцъклиния яко се е надрусал...
  • 4 moiraine

    0 0 Отговор
    Лошото е, че това поколение безотговорни, неграмотни и некомпетентни мързеливци, изпълнени с агресия, злоба и омраза, се възпроизвежда в геометрична прогресия.
  • 5 lock

    0 0 Отговор
    Според автора, човечеството е изправено пред дилема:
    Или комунизъм или света на Мад Макс и новите варвари.