Last news in Fakti

13 Април, 2016 02:33 1 351 1

Седмо издание на Шума на парите

  • финанси-
  • борса-
  • шум-
  • пари
Седмо издание на Шума на парите - 1

Най-големият специализиран финансов форум в страната „Шумът на парите” ще се проведе за седма поредна година в София. Събитието, което се организира от финансовия сайт Profit.bg, ще се състои на 31 май и 1 юни (вторник и сряда) в столичния хотел „Хилтън“. Очаква се конференцията да събере на едно място повече от 40 български и чуждестранни лектори и да бъде посетена от над 1200 души.

„Екипът ни е развълнуван за предстоящото издание – ценим обратната връзка, която натрупахме през годините досега, форумът търпи непрестанно развитие, а интересът към него се увеличава всяка година. За нас това е категоричен знак, че изпълняваме пълноценно целите на конференцията, а именно да насърчаваме ползотворните и смислени икономически дискусии и да свързваме лидерите на мнение в определени области на финансовия свят“, сподели Кристиян Костов, управител на сайта profit.bg

Седмото издание на „Шумът на парите“ ще предложи общо шест дискусионни панела на своите гости.

Стартът ще бъде даден с панел „Капиталови пазари“, в който за четвърта поредна година от Австрия ще пристигне Михаел Бюл, главен изпълнителен директор на Виенската фондова борса. Изпълнителните директори на борсите в Сърбия и България - Синиша Крнета и Васил Големански ще обсъдят проектът SeeLink, който обединява фондовите борси на България, Македония, Хърватия, Сърбия и Словения. Модератор на дискусията ще е Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital.

Водещи икономисти, като Георги Ангелов и Владимир Каролев, както и изпълнителните директори на големи български компании - на Алкомет - Хюсеин Йорюджю, и Девня Цимент и Вулкан Цимент - Стефано Коста, ще са сред лекторите в панел „Икономиката на България“.

Ползотворни дискусии се очакват и в другите панели – Недвижими имоти, Банки и Бъдещето на технологиите. В „Как парите ни да работят за нас“, панелът, с който ще завърши първият ден от конференцията, ще вземат участие едни от най-добрите трейдъри от България и чужбина.

Посещението на форумът е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата.

През 2016 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с щедрото съдействие на Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите на форума Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман, Qatar Airways, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia и MBL|CBRE.

„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г., а по-късно през годината от Българско дружество за връзки с обществеността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Ще поканят ли за лектор и "банкер на годината" - Цветан Василев?