Last news in Fakti

10 Май, 2016 16:11 1 547 2

„Шумът на парите“ събира банковия елит на България

  • шумът на парите-
  • форум
„Шумът на парите“ събира банковия елит на България - 1

Лошите кредити, законът за кредитите за недвижими имоти, както и очакванията на банкерите за предстоящите стрес тестове в страната са сред темите, които ще бъдат дискутирани в панел „Банки и небанкови финансови инстутиции във втория ден (1 юни) от седмото издание на икономическия форум „Шумът на парите“.

В панела ще вземат участие главният икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов и изпълнителните директори на Пощенска банка и Сосиете Женерал Експресбанк Асен Ягодин и Зденек Метелак. Към тях ще се присъединят Иван Кутлов, началник на управление Трежъри в Обединена Българска банка и Цветан Петринин, изпълнителен директор на Ти Би Ай Банк. Петер Хорват, управител на Провидент Файненшъл България ще представлява небанковия финансов сектор в страната, а дискусията ще води Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център.

Освен настоящата икономическа обстановка в страната, лекторите ще дадат своята прогноза за нивата на лихвите до края на годината, както и какви са алтернативите на депозитите към днешна дата.

Банковият панел е най-очакваният и интересът към него се увеличава всяка година. Каним само доказани експерти и това се потвърждава всяка година, когато именно на „Шумът на парите“ се правят прогнози, които по-късно стават реалност. Тази година няма да е по-различна, като добавим и факта, че е годината на стрес тестовете за банките. Несъмнено ни очаква вълнуваща дискусия“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Посещението на форумът е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2016 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с щедрото съдействие на Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите на форума Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, Сирма груп Холдинг и ЗАД България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Imot.bg, Offnews, Kaldata, сп. Икономика, Economic.bg, в. Сега, Seenews и Enterprise Europe Network.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Това ли е т.нар. банков елит на България? - "икономист на Уникредит Булбанк и изпълнителните директори на Пощенска банка и Сосиете Женерал Експресбанк. Към тях ще се присъединят началник на управление Трежъри в Обединена Българска банка и изпълнителен директор на Ти Би Ай Банк..." Къде са представителите на другите водещи банки в страната - Банка ДСК, ПИБ и Райфайзенбанк? Само Левон липсва да се изяви и отново да говори "мъдрости"!
  • 2 дид

    0 0 Отговор
    Банков елит в България?!?!?!?Такова нещо тук няма...тук има БАНКОВ ГЕНОЦИД!Никъде ама никъде по света няма такова нещо...да ти вземат ипотекирания апартамент,да го продадат и после да се налага да плащаш за още три!!!ТАКИВА НЕ МОГАТ ДА СЕ НАРИЧАТ БАНКЕРИ!!!Политиците в това ограбване разбира се са тяхната врата!