Last news in Fakti

2 Юни, 2016 23:30 1 095 1

Намалява се числеността на областната администрация в Пловдив

  • областната-
  • администрация-
  • пловдив
Намалява се числеността на областната администрация в Пловдив - 1

С една щатна бройка се намалява числеността на областната администрация в Пловдив, реши правителството като промени Устройствения правилник на областните администрации.

Предложението има за цел да се оптимизират разходите за персонал в съответствие с утвърдения бюджет за 2016 г.

С промяната общата численост на администрацията става 47 бройки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    ЕЕЕ най после-администрацията в БГ е 60% : 40% работещи.в частните големи фирми е абсолютно същото-така беше през социализма -така продължаваме и сега -и поради това- има корупции -ниски заплати,мафиотщини-бягащи млади хора,а вече и по на 40 години изчезван от тука за къшей хляб или непосилност да си връщат заемите заради високите лихви на алчните банки...по добре да изтегли човек заем от банка в чужбина на лихви от 1 до 4 процента да дойде да ги върне тука на нашите алчни банкери и никога повече да не взима пари назаем от българска банка...