Last news in Fakti

11 Октомври, 2011 12:19 1 582 1

Прошко Прошков закрива „Софийски имоти“, ако стане кмет

  • прошко прошков-
  • софийски имоти
Прошко Прошков закрива „Софийски имоти“, ако стане кмет - 1
Снимка: БГНЕС

Общинските дружества трябва да се реорганизират, така че да са полезни за жителите на София.

А някои, като „Софийски имоти”, направо трябва да бъдат закрити, тъй като по никакъв начин не генерират полза за софиянци и общината и са се превърнали в нарицателно на корупцията, заяви в ПроИнтервю кандидатът за Синята коалиция за кмет на София Прошко Прошков.

Пред гражданите и бизнеса не може да се поставят бариери, заради нежеланието и мързела на чиновниците. Работата на общината е да е в услуга на хората, независимо къде са родени, а не да кара гражданите да се съобразяват с настроенията на общинските служители, отбелязва Прошко Прошков.

 

Цялото интервю четете в Probook.bg

Всеки, който желае, може да зададе своя въпрос към Прошко Прошков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симона Василева

    2 1 Отговор
    Идеите на Прошков са напълно разбираеми и реализуеми. За да видя общинската администрация да обслужва приоритетно и бързо гражданите си заслужава да гласувам за него!