5 Декември, 2016 09:54 1 070 0

ТОП 85 компании на българския и световен пазар с отличие “True Leaders”

  • награди-
  • компания
ТОП 85 компании на българския и световен пазар с отличие “True Leaders” - 1

Няма по-вълнуващ момент от този, в който трябва да получиш признание за своята упорита работа. Всяка година, именно постиженията на водещи компании на българския и световен пазар стават повод за церемонията по връчването на наградите „TrueLeaders”.

Така за четвърта поредна година, с цел стимулиране на положителните бизнес начинания у нас, организаторите от ИКАП България, раздават статуетки на най- добрите и утвърдени имена, на базата на обективни заслуги.Номинирани за тазгодишната церемония са осемдесет и пет фирми, заслужили приза – „истински лидер“, за приноса си в сферата на бизнеса, както у нас, така и на международно ниво. Награждаването ще се състои на 7-ми декември 2016-та година в хотел “Rainbow Plaza” в град София. Раздаването на отличията ще бъде последвано от официална гала вечеря, на която гостите ще могат да разменят контакти.

Компанията БТЛ Индъстрийз, водеща в производството на иновативна медицинска техника, също е сред номинираните кандидати. По данни на организаторите, БТЛ ще участва в награждаването за сектор „Производство на излъчващи електромедицински и терапевтични апарати“. Компанията развива дейност на територията на 54 страни, като не спира да усъвършенства продуктите си и да търси нови пазари. Семейството на БТЛ в България, дава възможност на кадърни специалисти да развият своя потенциал и да градят кариера в собствената си страна.

Всяка година номинациите “True leaders”се радват на широк обществен и медиен интерес. По данни, тази година церемонията по награждаването ще бъде посетена от над двеста и петдесет души, сред които представители на водещи компании в страната, на индустриални камари и бизнес сдружения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА