15 Февруари, 2017 01:15 692 0

Туристическата борса „Ваканция и Спа Експо“ отваря врати

  • туристи-
  • борса

Повече от 350 туристически компании от България и чужбина ще представят своите актуални оферти за посетителите на тазгодишното издание на „Ваканция & Спа Експо“. Престижният туристически форум ще се проведе от 15 до17 февруари в Интер Експо Център-София. Специално за туристическата борса са предвидени редица намаления, томболи с награди за посетителите, дегустации и фолклорни програми.

Профилът на изложителите включва туроператорски фирми и агенции, хотели, балнеолечебни курорти и спа центрове, национални туристически организации, асоциации и сдружения, софтуерни компании и фирми за хотелско оборудване.

Форумът дава възможност на изложителите да представят по атрактивен начин своя продукт и нови туристически програми и да осъществят директни бизнес контакти.

По данни на Министерството на туризма се очаква добра равносметка от зимния сезон. През декември заетостта в Банско и Боровец се е увеличила с 19 на сто. Туристите от Гърция, посетили зимните ни курорти, са се увеличили с 27 на сто, от Румъния с 9%, Турция - 15%, Великобритания - 33%, от Германия - 46%, а от Полша - 58%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА