21 Декември, 2011 20:43 1 156 0

Консултант на “Белене” ще съветва и за “Набуко”

  • набуко

Американската компания "Уорли Парсънс" ще консултира строежа на газопровода "Набуко", съобщиха в сряда от Международната проектна компания "Набуко Газ Пайплайн Интернешънъл". Консултантът по строителния надзор ще работи и с националните "Набуко"-компании в страните, през чиято територия ще минава газопроводът.

"Уорли Парсънс" ще работи по одобрението на дизайна на тръбопровода, планиране на капиталовите и оперативните разходи, мениджмънт на инженеринговите дейности и проектирането на компресорните станции. Друга важна задача на консултанта е постоянната комуникация с местните инженерни компании.

"Уорли Парсънс" е и един от основните финансови и инженерни консултанти за проекта АЕЦ "Белене". Тя е глобална организация с над 35 000 служители в 143 офиса в 43 страни. Като консултант за АЕЦ "Белене" у нас обаче тя работи през сръбския си клон

Компанията е водещ доставчик на професионални услуги в областта на енергетиката и други индустрии със комплексни процеси. Услугите на компанията обхващат пълния спектър на активите, както по размер, така и в обхвата на жизнения им цикъл - от създаването на нови активи, през услугите, с които се поддържа и повишава стойността им. През последните години компанията е участвала в проекти с повече от 120 000 км тръбопроводи за различни клиенти, както и в различни среди, посочват от "Набуко".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА