Last news in Fakti

15 Януари, 2012 14:59 608 1

ЧЕЗ инвестира 837 хил. лв. в мрежата

  • чез-
  • ток-
  • мрежа

ЧЕЗ планира да инвестира 837 хил. лева в електроразпределителната мрежа на Западна България през януари. От тях компанията ще вложи 230 хил. лева в реализиране на договори и становища за присъединяване на нови клиенти, съобщават от дружеството.

Най-голям обем от средствата, планирани за първия месец на 2012 г., ще бъдат насочени към електроразпределителен район Плевен – 358 хил. лева, в София-област ще бъдат вложени 310 хил. лева, а за района на София-град са планирани 169 хил. лева. Сред ключовите обекти за януари е изграждането на трафопост в гр. Вършец, за което са предвидени 200 хил. лева.

„Инвестициите, които правим, са водени от една основа и най-важна цел – да повишаваме непрекъснато сигурността и качеството на услугите, които предлагаме на нашите над 2 млн. клиенти. Средствата, които можем да отделим обаче, зависят от одобрения от регулатора инвестиционен обем. Надяваме се тази година да имаме възможност да инвестираме повече за подобряването на електрозахранването в Западна България”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калугера

    0 0 Отговор
    Тия "инвеститори" инвестират с прибраните от нас кинти.Мошеници.