Last news in Fakti

21 Януари, 2012 12:48 1 008 1

Субсидиите от 73 млн. лв. за тютюнопроизводителите са гарантирани

  • мирослав найденов-
  • тютюн
Субсидиите от 73 млн. лв. за тютюнопроизводителите са гарантирани - 1
Снимка: БГНЕС

Субсидиите от 73 млн. лв. за тютюнопроизводителите са гарантирани. Това обяви министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов, съобщиха от МЗХ.
Средствата са осигурени в бюджета. Освен това от другата седмица ще започне изплащането на субсидиите на преките плащания на площ.
По тях тютюнопроизводителите също ще се възползват. Застъпванията ще бъдат изчиствани през февруари, като през март ще бъдат изплатени и средствата на коректните стопани, допълни още Найденов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Ще плащаш на производителите на отрова!Какво ще плащаш на
    производители на чушки и домати и други зеленчуци и плодове.
    Йордания е по качествения производител от твоите българи.Какво
    става направили лаборатория,за иследване напестициди там в пясъка,а нашата земя тъне в бълур,щтир,лобуда и други плевели!
    Бил си ветеринар и си бил с цървули,къде на ШАНЗЕ ЛИЗЕ!.........