Last news in Fakti

4 Юли, 2018 14:21 1 594 4

104 млн. лв. получи БДЖ

  • бдж-
  • заем-
  • облигации

Финансовата инжекция ще се използва за плащане по облигационен заем

Правителството одобри допълнителни плащания от централния бюджет към Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията в размер на 103 728 000 лв. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Сумата ще бъде предоставена на „Холдинг БДЖ“ ЕАД като възмездна финансова помощ, която следва да бъде възстановена до 28 декември 2020 г.

Средствата се предоставят на холдинга за погасяване на задълженията по Втория облигационен заем, сключен през 2007 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смок

    9 3 Отговор
    Голяма грешка!
    Тази продънен чувал трябва да се ликвидира иначе няма отърване.
  • 2 Морук

    7 0 Отговор
    И нека цоцкането почнеееее,
  • 3 гост

    10 1 Отговор
    А за деца инвалиди пари няма. За този барутник от комунистическо време винаги се намират пари макар че там не се спират с краденето, тонове гориво всеки ден, фалшиви прегледи и ремонти всеки ден, фиктивен персонал, стар инвентар ама писан за нов. И това чудо на мениджмънта получава безусловно и без дебати и обсъждане повече от 100млн. лева. Дайте ги на източените болници, дайте ги на порутените училища, дайте ги на инвалидите и изоставените деца, но политиците ги дават с лекота на тези нагли крадци.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    БФЖ, яко са го ударили през просото. Който пътува с влак знае за какво става въпрос. Услугата им е пълен т*шак.