Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 09:33 16 333

Outlet 55th отваря нов магазин в столицата

  • аутлет-
  • магазин-
  • софия-
  • октомври

Магазинът ще отвори врати на 13-ти октомври

Outlet 55th отваря нов магазин в столицата - 1
Снимка: Outlet 55th

Може би отмина времето, в което повечето хора залагаха на покупки от моловете, а сега се насочват към съвременните аутлети. Думата "outlet" може да се определи като "магическа", тъй като голяма част от българските търговци, а и не само, се надяват на спечелят повече клиенти, които не са могли да закупят любимата си блуза на "GAS" или дънки на "Diesel", защото са отминала колекция или вече не се продават по моловете, а именно в даден аутлет. Представителите на дадена търговска марка в страната пускат непродадената си стока в ограничен асортимент. Именно поради тази причина, желаната стока може да се намери в аутлета, тъй като хората искат непременно да я притежават.
Като виден представител сред тях е Outlet 55th.
Този аутлет е наречен „златна мина“, заради доброто отношение към клиентите, обслужването, качеството на дрехите и това, че винаги можеш да откриеш любимата си дреха на преференциална цена.

Търговската марка Outlet55Th съществува от 9 години. Фирмата стартира септември 2009 г. с 1 един магазин на ул. "6-ти Септември" 37 и в последствие се разраства до верига от 4 магазина на основни търговски улици в София - 1 магазин на пл. "Славейков"7Б и 2 магазина на бул. "Витошка" 25 и 67.

Фирмата сама осигурява доставките си от водещи европейски
марки, като MEXX, TomTailor, Only, O'Neil, Diesel, Selected by Jack&Jones, Jack&Jones, S.Oliver, Columbia,Vero Moda,Very Vero Moda, Dept, Bench, Morgan и други. В магазините може да намерите отминалите колекции на тези и много други известни европейски марки. Основните приоритети на Outlet55Th ca добро и качествено обслужване на клиентите и качествена стока на разумни цени!

На 13-октомрви, събота от 10.00 Outlet 55th отваря нов магазин на
бул. “Витошка“ 13.

Л Б Р ООД
Ако Вие търсите приятна работна атмосфера, искате добро възнаграждение и допълнителни бонуси, може да видите свободните позиции от Л Б Р ООД тук: https://www.zaplata.bg/l-b-r/



Свързани новини