Last news in Fakti

6 Март, 2019 17:25 2 004 2

С 10% вдигат заплатите в БАБХ

  • бабх-
  • порожанов-
  • заплата-
  • възнаграждение

Министерството ще потърси и резерви в някои структурни промени

С 10% вдигат заплатите в БАБХ - 1
Снимка: БГНЕС

Заплатите на служителите в БАБХ ще бъдат увеличени с 10%. „Вчера имахме разговор с Дамян Илиев и стигнахме до извода, че има какво да се желае в заплатите на регионално ниво. Има много хора в пенсионна възраст, които е хубаво да бъдат оптимизирани“, посочи земеделският министър. „Министерството ще потърси и резерви в някои структурни промени. Но е ясно, че ще вървим към 10%-ното увеличение”, каза по време на блиц-контрол на заседание на парламентарната комисия по земеделието и храните министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    10 2 Отговор
    Идват избори трябват гласоподаватели сега сигурно и ромите ще получат нещо одгоре

    Коментиран от #2

  • 2 Мордекай

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Избори е имало и ще има но парите сега се вдигат защото ги има и политиката на ГЕРБ е такава , вдигат се доходите по всички направления свързани с държавата , а това от своя страна кара и частниците да вдигат заплатите защото има глад за кадри , няма безработни , другото е просто приказки за лека нощ на ония дето не ходят на работа в парламента.