Last news in Fakti

29 Март, 2019 14:41 19 157 14

Мегатрон инвестира над 2,5 млн. евро край Бургас

  • мегатрон-
  • ифтах шахам

На 16-ти април ще отвори врати нов търговско-сервизен комплекс на Мегатрон край Бургас. Той е разположен в Технологичния парк на Българово и е 11-то представителство на компанията в страната. Комплексът е изграден върху парцел от 15 000 кв.м. и включва 2000 кв.м. разгъната застроена площ с шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервиз, оборудван по най-високите световни технологични стандарти.

В новия търговско-сервизен център на Мегатрон са инвестирани над 2.5 млн. евро. Представителството започва работа с 15 служители, като броят на работните места ще достигне 25.

„Обещахме да бъдем близо до вас, нашите клиенти, и спазваме обещанието си с откриването на поредното ни представителство в Българово. В новия търговско-сервизен комплекс клиентите ни ще получават всички необходими продукти и услуги на едно място. Това е голямо удобство за тях и два пъти по-голяма отговорност за нас като компания, която предоставя качествено обслужване на най-високо ниво. Затова освен в база и оборудване, Мегатрон непрекъснато инвестира в обучения на екипа от търговски и сервизни специалисти, което се превръща в истинското ни конкурентно предимство на пазара“, каза Ифтах Шахам, Изпълнителен директор на компанията.

Мегатрон е компания с 21-годишна история, лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Фирмата е официален представител в България на водещи световни производители, като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat, с годишен оборот от 68 милиона евро за 2018 г. Компанията разполага с 11 представителства в София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Силистра, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Монтана, Българово и над 220 служители в цялата страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кккк

    30 3 Отговор
    Бъмбълби трябва да спасиш човечеството.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мегадесе

    32 5 Отговор

    До коментар #3 от "ЧЕРВЕН БОКЛУК":

    Българска фирма, български заплати, типични комунета! ДС толкова дават.
  • 5 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 18 Отговор
    Дс дават толкова че да се радваш на мъртвите лески за това умре да ни тъпчат комунистите при Ердоган да си бяхме останали сега ехеееее друга планета да живеем
  • 6 онзи

    15 2 Отговор
    Знам ги от времето кога се занимаваха с коли преди Божурище...дано не са същите а да е съвпадение в имената ....какви лизинги имаше навремето ееееей...нищо не знаете Виий...
  • 7 123

    17 2 Отговор
    Ако са тия от Божурище за нищо на света не вземайте нещо от тях направо ще ви ограбят такива условия ви дават че потъвате
  • 8 ЕВРЕЙСКА ФИРМА С БЪЛХАРСКИ ЗАПЛАТИ

    16 2 Отговор
    .....
  • 9 Атанас

    37 6 Отговор
    Мегатро, Мегапроект, Мегават, Мегабайт, Мега изисквания към персонала а заплатите Мега-ниски. Така е когато в България ни управляват Боко-тиквата и Цецо физкултурника с апартаментчето на аванта.

    Коментиран от #10, #13

  • 10 Другия с коня

    16 10 Отговор

    До коментар #9 от "Атанас":

    Упрвляващите не плащат заплати Глупако Червените Приватизатори Съсипаха Индустрия и Цялата Икономика....Питай Курнелия....новия ви Вожд и Учител как се прави това...
  • 11 Ебача

    3 4 Отговор
    Ебахта у мангала.
  • 12 667

    15 0 Отговор
    Това платен реклама ли е ?
  • 13 българин

    9 9 Отговор

    До коментар #9 от "Атанас":

    Какво толкова сте се заяли с Бойко Борисов и Цветан Цветанов ? Я ми кажете преди тях кои бяха,а? Или ви е неудобно да кажете за тройната коалиция или за Станишев, комсомолчето Жан Виденов,Луканов и още много възпитаници на ДС които разграбиха България.Всички боклуци една майка ги е раждала- ДС и БКП.
  • 14 Кольо

    2 2 Отговор
    Чудесно! Един стабилен инвеститор. Да не тръгне обаче пак бесепарско протестче?!