ФАКТИ.БГ

15 години успешен бизнес на “Резон Медия Груп” в Сърбия

Публикувана: 2 Юли, 2019 11:57
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1935
15 години успешен бизнес на “Резон Медия Груп” в Сърбия
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.

Компанията "Резон Медия Груп" отбеляза в петък, 28 юни 2019 г., в хотел "Кристал" в Белград, юбилей - 15 години успешен бизнес на територията на Република Сърбия.

Фирма "Резон Медия Груп" е основана през 2004 г. от швейцарското издателство RADIKA VERLAG.

От самото си създаване дружеството успешно публикува на територията на Сърбия в две сфери на дейност: като издател на професионална периодична и монографична литература, в печатна и електронна форма (виж повече на www.rezonsrbija.rs), както и в областта на рекламата чрез печатни издания. Компанията работи и в областта на недвижимите имоти - с интернет портала www.imovina.net, който от години е водещ на пазара в Сърбия.

Както се посочва, целта на професионалните издания на дружеството е да се предоставят решения и отговори на тревогите на клиентите по отношение на прилагането на нормативната уредба в практиката и да им предостави цялата актуална информация за новините и промените в правната система на Република Сърбия, свързани с бизнеса.

Целта е гражданите винаги да са запознати с техните права и задължения, с възможностите и потенциалните опасности, за да могат да работят правилно, успешно и безопасно и да следват промените.

От друга страна, основната цел на специализираните рекламодатели на недвижими имоти е да бъдат важна връзка в бизнеса на всички професионални брокери на недвижими имоти, за да допринесат за по-нататъшното подреждане на ситуацията на пазара, и да предоставят на читателите и посетителите по-прост поглед върху предлагането на недвижими имоти, агенциите за такива и инвестиционните компании.

За втора поредна година дружеството е водещ притежател на Сертификата Excellent SME, присъден от Търговската камара на Сърбия, както и притежател на сертификат за кредитен рейтинг от висок клас А в страната, връчен от Bisnode Southern Market.

В изключително приятната атмосфера на хотел "Кристал" - "Резон Медия Груп" тържествено посрещна множество професионални сътрудници от съответните министерства на Република Сърбия, представители на водещи агенции за недвижими имоти, инвестиционни дружества, банкови организации, сътрудници от различни сфери на бизнеса. Всички те отбелязаха заедно петнадесет години стабилен и успешен бизнес на професионални издателства и специализирани медии за реклама на недвижими имоти.

15 години успешен бизнес на “Резон Медия Груп” в Сърбия

По този повод режисьорът Миряна Ристич изнесе поздравителна реч и благодари на всички лично изградили изключителния успех, който тази компания постигна във времето, както и пожела постигането на още по-добри резултати в бъдеще.


Сърбия

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.3 от 8 гласа.Ловци на бисери
Тихомир Стойчев
Бившият шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев критикува работа на МВР по убийството в Нови Искър.
Нямат професионалните качества да присъстват там. Жертвите трябва да бъдат накарани да "заговорят" - кое е предизвикало агресията на стрелците"

Още бисери