Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 22:30 6 563 2

НАП – София е с нов директор

  • нап-
  • софия-
  • директор-
  • андреана галчева

Андреана Галчева е доказан професионалист

НАП – София е с нов директор - 1

Андреана Галчева, която до момента временно изпълняваше длъжността, поема официално поста директор на Териториална дирекция на НАП - София. Назначена е със заповед на изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова, след успешно издържан конкурс за избор на титуляр, съобщават от Приходната агенция. В рамките на надпреварата г-жа Галчева представи ясна визия за бъдещето на НАП - София, работещи цели и стратегия за развитие.

Андреана Галчева е доказан професионалист, човек на открития диалог, точността и коректното отношение.

В данъчната администрация започва преди двадесет години и преминава през всички сфери на дейност и нива на управление. Ръководните ѝ умения, нейната отдаденост на работата и признанието на колегите ѝ са в основата на предложението да заеме поста заместник териториален директор на НАП - София през 2013 г. От 11 април 2019 г. до момента тя изпълняваше длъжността териториален директор, едновременно с отговорностите на заместник-директор на ТД на НАП - София.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скоро ще

    9 0 Отговор
    се разбере дали написаното е вярно ... Тежки избори, конкурси, големи проф. и накрая...гафове, липса на прозрачност, поръчкови проверки и т.н. Дано сега не е така. Успех.
  • 2 Шефьор

    6 1 Отговор
    Контактувал съм и с двете госпожи. За професионализъм и при двете трудно може да се говори. То като цяло НАП е една социална структура. Който е завършил икономика и няма работа отива там и там "се изгражда, като професионалист". Смехория.