Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 08:43 3 043 7

Едни от най-успешните родни инфлуенсъри на сцената на „Големият Взрив“ 2019

  • големият взрив-
  • зала арена армеец-
  • форум

На 23 и 24 ноември в зала Арена Армеец ще се съберат най-добрите експерти, лектори и инфлуенсъри на едно място, всеки от които с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и бизнеса

Едни от най-успешните родни инфлуенсъри на сцената на  „Големият Взрив“ 2019 - 1

На тазгодишното издание на форума за личностно и кариерно развитие „Големият взрив“, на което ФАКТИ е медиен партньор, всеки участник ще има възможност да сподели личното или професионалното си предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери.

Основатели и лектори в тазгодишното издание на „Големият взрив“ ще бъдат:

Пламен П. Попов - Социален предприемач, мастър в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“.

Над 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта. Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лева на възраст от 25 години. През последните три години развива успешна компания за обучения по личностно развитие, предприемачество и продажби. Написал е книгата „Предприемачът“, в която разкрива практическия си опит за успеха си и предизвикателствата на пътя си. Съвсем скоро излезе от печат и втората му книга „Победителят“- единственият практически наръчник по предприемачество в България.

Ясар Маркос - треньор, предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той решава да се отнася към хората по друг начин. Той напусна високоплатената си работа и се посвети на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.

Според неговата дефиниция предприемач е не човекът, който просто започва бизнес, а всеки, който иска да поеме живота си в собствените си ръце, така че всички действия да са стъпка към по-пълноценен и по-щастлив живот.

За пръв път в България ще се състои инфлуенсърски панел, с едни от най-успешните родни инфлуенсъри, водещ от невероятната Ива Екимова - експерт по комуникации, повече от 20 години.

На сцената на „Големият взрив“ 2019 ще видите двама най-популярните и успешни инфлуенсъри -Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов - един от българите с най-много последователи в Инстаграм, заедно с неговата половинка Мария Георгиева – Савова, е главен редактор на българското издание на ELLE – най-голямото модно списание в света.

Част от звездните лектори и изпълнители на тазгодишното издание на „ Големият взрив“ 2019 са:

Владимир Караджов от „Бригада „Нов дом“.

Наталия Кобилкина - български сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари свързани с личностното развитие на жените в България.

Лазар Радков - автор на книгата "Яж шоколад и отслабвай" и човекът , благодарение на когото цяла България събира капачки за благотворителност.

Михаил Христов - български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания.

Стойне Василев - независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България.

Моузес Налока- Моузес е реномиран международен говорител, коуч по развитие на бизнеси и предприемач, започнал своя първи бизнес когато бил едва на 23 годишна възраст. Той и неговият екип са официален представител на Тони Робинс за България.

Явор Янакиев – по-известен като 100 Кила, е български рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна.

Маги Джанаварова - е българска певица, победителка от третия сезон на „Мюзик Айдъл“.

Биляна Йотовска е един от най-известните модели в България, създател на своя собствен спортен бранд - Biliana Yotovska label.

Дара Екимова - е българска певица. Участник в телевизионното шоу „Големите надежди“, както и в „Екс фактор“.

Стивън Ачикор - впечатли българската публика с участието си в музикалния формат X Factor.

Елица Тодорова - е българска народна певица, музикант-перкусионист. През 2007 година, заедно с партньора си Стоян Янкулов, печелят националната селекция на песенния конкурс „Евровизия“ с етно-дръм изпълнението „Вода“ Участието им представлява и най-доброто засега представяне на страната в този конкурс.

„Мисията на „Големият взрив“ 2019 е да даде увереност на младите хора в България да действат. Чрез личния опит на всеки един успял лектор участващ в събитието, да се мотивират и да изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развитието на нашите деца“, споделя организаторът на „Големият взрив“ 2019 Пламен П.Попов.

Два дни с уникално въздействие, силно емоционално преживяване и готови стратегии, с които участниците да постигнат бърз резултат в своя бизнес и личен живот.

На предстоящото събитиe освен интересни практически лекции в сферата на продажбите, маркетинга, взаимоотношенията, личностното развитие, организаторите са подготвили и богата шоу програма с изпълнители като: 100 Кила , Маги Джанаварова, Стивън Ачикор, Дара Екимова, Елица Тодорова, Secret Garden Show и още много изненади.

„Големият Взрив”2019 - да създадем едно общество от будни, можещи и мотивирани да правят успешен бизнес хора в България!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня с рикията

    13 0 Отговор
    Това инфлу... не знам си кво не беше ли некаква инфекция?
  • 2 Омито

    10 0 Отговор
    Какво е инфлуенсъри?Докога ще го променяте тоя български език?!?
  • 3 Бомбардир

    7 0 Отговор
    Сега, като се съберат на куп, да се намери един майчин и бащин да ги думне, та да и олекне малко на тая земя най-после.
    Джендъри, инфлуенсъри, гурута и откровенни пААраси наводниха ежедневието ни и стават норма. А разни НПО-та налагат приемането им.
  • 4 ГосТ

    3 0 Отговор
    Големия взрив 😂....за разлика от онзи преди около 14 млрд години, от който се освобождава и еволюира информацията, от тези ще се освободи колосално количество антиинформация.
  • 5 onq s konq

    0 0 Отговор
    Инфлуенсър - ония каки дето се снимат полуголи и хората им цъкат+чета, а после некой им плаща за реклама, нещо такова май беше ...
  • 6 yorval

    0 0 Отговор
    Много сорри, но след некоя-друга V-ка и тая ПРОФЕСИЯ на измислените ще отиде в ХИсторията, след като надодат Крафтверк и техните любими ROBOT4ета, на които тия юнаци не ще могат да повлияват по никъв н/н
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.