3 Февруари, 2020 15:50 9 958 32

Национална лотария: Всички спечелили са реални

  • национална лотария-
  • 7777-
  • ню геймс

Това е най-проверяваната тема през годините и при проверките не са констатирани никакви нередности, заявяват от "Ню геймс"

Всички спечелили от билетите и игрите на Национална лотария са реални лица. Това заявиха в официална позиция до медиите от „Ню Геймс“ АД.

Ето и цялата позиция:

Уважаеми медии и заинтересовани страни,

Във връзка с медийните публикации и твърденията, че част от спечелилите от Национална лотария лица не съществуват, заявяваме следното:

Всички спечелили от билетите и игрите са напълно реални лица. Това е най-проверяваната тема през годините и при проверките не са констатирани никакви нередности. Изразяваме готовност отново да предоставим необходимите документи на компетентните органи, за да извършат проверка и да установят самоличността на участниците и получените от тях печалби за периода от началото на организиране на игрите до настоящия момент.

През последните дни целенасочено се обединяват информации в различни медии, касаещи търговската ни дейност, с обвинения към отделни физически лица. Те целят манипулиране на общественото мнение, създаване на негативни нагласи и общо недоверие към бизнеса ни.

Във връзка с непрестанните внушения за неплатени държавни такси отново заявяваме, че нашата компания е изплатила всичко дължимо по закон. Оказваме пълно съдействие на българските институции в извършваните от тях проверки за установяване на истината.

По повод крайно неверните и манипулативни твърдения, тиражирани в публичното пространство, излагаме следните факти:

Още от самото създаване на компанията залагаме на пълна прозрачност. С тази цел търсим съгласие от всеки спечелил - да бъде заснет и публикуван на интернет сайта 7777.bg. На него може да бъде открита информация за печелившите участници, размера на печалбите им и игрите, от които са ги спечелили.

На гърба на всеки билет на Национална лотария ясно са посочени условията за провеждане на играта, вида, размера и начина на изплащане на печалбите. Билетите се печатат в една от най-големите печатници в света – американската компания „Scientific Games International“. Именно печатниците отговарят за разпределението на печалбите, описани на гърба на билетите. Ние не разполагаме с информация каква сума има в съответния билет при пристигането му в България и дали е печеливш или не.

Всички правила и условия за провеждането на игрите и информация за държавните такси са публикувани на 7777.bg. Те са достъпни за всички участници и заинтересовани страни от 2014 г. до момента. Съществуването им на сайта за целия този период несъмнено може да бъде установено по технически път.

В допълнение днес бяха качени всички търговски отчети на дружеството за периода 2014-2018 г. с цел пълна прозрачност и избягване на допълнителни внушения за прикриване на информация.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Седларов

    45 17 Отговор
    Че кой каза че не е така,раздават се на роднина ,милиционер,роднина,милиционер и те така
  • 2 Въпросче

    103 6 Отговор
    Абе, в София живеят около 30% от населението на България , защо няма нито един печеливш ?
  • 3 Внимателен наблюдател

    62 9 Отговор
    Цвеетан Василев, Банев, Ветко, Миньо - До тук добре, стига да не спре. Ако Гешев подкара и Пеевски, Маргините, ТИМаджиите, Пещерняците и другите чиито имена знае всяко дете - може да се кандидатира за премиер.

    Коментиран от #11

  • 4 Анонимен

    28 43 Отговор
    Познавам няколко човека които спечелиха по 5-10 хил и един който спечели милион.Ми харчат си парите.А няколко души играха групово и хванаха 20 хиляди.И аз си мислех че на избрани хора дават големите печалби но милионера си е обикновен човек и на село живее даже.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Песимист

    44 11 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Много хора познаваш , да не си познавач ?
  • 6 Garrincha

    34 5 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    По-вероятно е - въобще, да не познаваш такива хора !
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор
    психопати садисти
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор
    аз вярвам само на Деси от лом
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    тя е санитарка
  • 10 Един от спечелилите

    11 28 Отговор
    Всичко е реално.големият бандит не е божков,а борисов.аз съм един от милионерите.нац.лотария е най коректната фирма в бг.

    Коментиран от #31

  • 11 РЗС

    27 0 Отговор

    До коментар #3 от "Внимателен наблюдател":

    няма как да подкара пеевски, щото той заедно със доган ръководят държавата, нема бойко нема мойко. всички лижат на тия двамата...
  • 12 asd

    33 2 Отговор
    как пък не съм чул някой да е спечелил повече от 100лв и как пък всички печеливши са от разни села с по 1000 души на селение и 2 магазинчета на кръст ?
  • 13 Гостилничаря

    32 1 Отговор
    "Това е най-проверяваната тема през годините и при проверките не са констатирани никакви нередности. "--------- Ма вие сериозно ли!? Проверките не били открили нищо нередно!! Кои проверки!!?? Като онези, които не откриват вода в бензина!? Или онези, които откриват месо в колбасите!? Милиционерска наглост и лицемерие!!
  • 14 Happy End CHEREPAHA

    22 3 Отговор
    При положение че не е плащал данъци за 400 милиона - колко награди са това? Това мои деца означава че лошият чичи Черепаха е бръкнал на сите нази у плитките джебове и е дал на свои хора големите награди. Съмнява ме че ще го върнат от Дубай - вече ситуацията е ДухайДуДу. Време е да го поръчат и те така.
  • 15 който плаща поръчва музиката

    7 1 Отговор
    Не говори така че чичко Миуиционер ще те нарочи. И ще ти прави обиски до побъркване, искане на лични карти докато изхвърляш боклука пред вас и тем подобни. Чичи е прост но е адски отмъстителен! Един съвет не ритай кошарата на смърфовете, ако не искаш да придобиеш техния цвят в някое районно. Ако не си си платил за спокойствието по-добре да си по нисък от тревата.
  • 16 Чепатия чеп

    14 1 Отговор
    Реални са кражбите и измамите ви!!!
  • 17 Незнайко

    9 3 Отговор
    Когато регистрираш билет и ако печели се изписва колко печели нали не знаете кой билети печелят и какви им са номерата как тогава става това ето вижте че лотарията лъже и хората с големите печалби са виртуални тоест недействителни хора спрете да играете понеже не изплащат никакви печалби в кърджали по всички места където продават талони има закачени табели че печалби не се изплащат и хората там са спрели да купуват талони
  • 18 Гост

    3 0 Отговор
    В дoпълнeниe днec бяхa кaчeни вcички търгoвcки oтчeти нa дружecтвoтo зa пeриoдa 2014-2018 г. c цeл пълнa прoзрaчнocт и избягвaнe нa дoпълнитeлни внушeния зa прикривaнe нa инфoрмaция.

    И що така чак сега ги качвате като срока е 30.06 на следващата година
  • 19 щрак щрак

    4 0 Отговор
    Аз вярвам само на жените...които дават!!!На другите или на друго ...не!!!
  • 20 Динка

    3 2 Отговор
    Редовно попълвам непечеливши билети , но ! Вярвам ,че не е измама и затова регистрирам . Само се съмнявам че невзимат възрастни и затова регистрирам на внучката всички непечеливши .
  • 21 Динка

    2 2 Отговор
    Редовно попълвам непечеливши билети , но ! Вярвам ,че не е измама и затова регистрирам . Само се съмнявам че невзимат възрастни и затова регистрирам на внучката всички непечеливши .
  • 22 Динка

    5 6 Отговор
    Не пишете глупости , хората печелят , че купуват билети ,а вие искате от първия и да спечелите , Еее не става така !
  • 23 123

    11 2 Отговор
    Тези дето ги дават по телевизията са платени, по довогов най-вероятно за реклама на Лотарията. Уж обявяват как някой хора са спечелили ( и тук става ясно защо само хора от провинцията печелят, където и малкото пари са добре дошли) но реално такива хора няма. Само рекламата заблуждава и хората продължават да влагат и влагат и търкат и протриват.
  • 24 loto

    12 1 Отговор
    Много бързо и лесно става проверката, вземат се извлечения от банковите сметки на печелившите и готово, всичко лъсва черно на бяло.
  • 25 Чепатия чеп

    3 0 Отговор
    Тия на някой друг ги разправяйте
  • 26 батко Намък

    3 0 Отговор
    Кога видим Божков да търка билет или Горанов,те тогава ше търкам и аз.
  • 27 Банскалия

    2 0 Отговор
    Проклети да сте.Защо нищо не пишете за тотото.Там всичко е ОК така ли?Мошеници!!!Лъжци!Измамници!Проклети да сте!!!
  • 28 Богомил

    0 2 Отговор
    Здравейте. Печалбите са реални. Аз лично спечелих 1 милион от златните пирамиди за милиони. А съседа от 1вия етаж спечели 200 000 от Златната рипка. Реални са хора, КУПУВАЙТЕ, никога не си знаете къде ви е сложен касмета :)
  • 29 МОШЕНИЦИ

    2 0 Отговор
    Аз пък как не познавам 1 дето да е спечелил голяма сума? А като ги видя по ТВ всеки, който уж е спечелил 1 милион, познава още 5 човека поне, които били спечелили 100 000, 20 000, 500 000. Хахаха
  • 30 Към проверяващите

    1 0 Отговор
    Елементарно е да се провери- клипче, печалба, превод, разход.........
  • 31 James

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Един от спечелилите":

    Милионерче, не се подигравай ти...
  • 32 браво краво

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Всички спечелили са реални..Въпроса е друг..Не колко са спечелили , а колко пари примерно от 1млдр.печалби са изплатени реално..предполагам една мизерна част..а другите пари има да получават...ама недейте да търсите от нас , аз не съм търкал билети ,защо държава трябва да ви възстанови вашите неизплатени печалби..