Last news in Fakti

11 Октомври, 2012 14:59 904 0

Туристическата фирма "Он травeл" остава без лиценз

  • он травел-
  • туристическа фирма-
  • лиценз-
  • туристи
Туристическата фирма "Он травeл" остава без лиценз - 1
Снимка: БГНЕС

Ще бъде отнет лицензът на туристическата агенция "Он Травeл", която остави 39 български туристи в турския курорт Мармарис. Само преди няколко дни 88 клиенти на фирмата бяха блокирани и в Испания.

Фирмата допуска системни нарушения на Закона за туризма, обяви заместник-министърът, който отговаря за туризма, Иво Маринов, цитиран от БНР. Тази година са подадени около десет жалби, заради които на туроператора са направени седем проверки и са съставени четири акта за нарушения.

Намиращите се в Мармарис туристи на "Он травъл" ще бъдат превозени до България в събота, 13-и октомври. Сумата по нощувките, изхранването и пътуването ще бъде поета от контрагента на "Он Травeл" в Турция.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА