Last news in Fakti

16 Януари, 2013 16:14 1 427 0

IAB Форум България 2013 обединява дигиталната индустрия

  • iab форум българия 2013-
  • дигитална индустрия

Международни брандове и български компании ще си дадат среща на третия по рода си национален IAB Форум, който ще се проведе на 05 март 2013г.

В програмата на събитието личат имената на представители на медии и агенции, които ще представят конкретни примери за успешни рекламни кампании с използване на различни дигитални маркетингови канали. Сред компаниите, които ще бъдат представени на събитието са утвърдени международни брандове като Thinkdigital и Httpool.

Друг основен акцент на IAB Форум България ще бъдат данните за пазара на Интернет реклама, като ще бъдат представени резултатите от националното проучване за приходите от онлайн и мобилна реклама за 2012-а година, както и данни за европейския пазар. Представител на един от водещите доставчици на специализирана маркетингова информация- IHS ще бъде бъде сред лекторите на Форума.

Събитието ще се проведе със знаковата подкрепа и участие на асоциации, обединяващи основни играчи в дигиталния бизнес у нас, както и на повече от 20 солидни медийни партньори и спонсори.

В оставащите до Форума седмици от IAB България обещават изненади в програмата и напомнят за възможността за регистрация на преференциална цена до края на месец януари. Повече информация за програмата и потвърдилите лектори на събитието може да се намери на официалния сайт на IAB Форум България, http://forum.iabulgaria.bg

Сребърен спонсор: Thinkdigital
Бронзов спонсор: Девин
Домакин на панел: Httpool
Златни медийни партньори: JOBS.BG, Дир.БГ, Инвестор.БГ, Мейл.БГ, Нет Инфо, Нова Телевизия, Санома Блясък България и Резон Медиа
Сребърни медийни партньори: 3bay.bg, Actualno.com, BG Maps, Expert.bg, News.bg, 24 часа и Труд
Медиен партньор: БГ Реклама


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА