Last news in Fakti

3 Април, 2013 09:50 1 178 0

Каролев: Само „Атака“ бута валутния борд

  • валутен борд-
  • владимир каролев

„Никой не може да стигне „Атака” по обещания. „Атака” е единствената партия, която говори открито против валутния борд”. Това заяви пред „Тази сутрин“ по бТВ икономистът Владимир Каролев, който определи твърденията на националистите като абсурдни. Той вметна, че изборът на БСП да излъчи Пламен Орешарски за премиер е добър.

Според Каролев „всякакви приказки как ще увеличим доходите чрез преразпределение” са излишни и неверни. „Една нарязана ябълка пак си е една ябълка”, заяви той.

Икономистът Стоян Александров пък добави, че на всички е ясно, че никоя партия няма да управлява сама и затова популизмът ще е водещ до изборите.

„Който говори, че ще падне валутният борд, не познава закона”, категоричен бе Каролев. Според него, макар да няма много пари в европейската банкова система, е успокояващо, че у нас огромна част от активите в банките са парите от депозитите на хората.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА