Last news in Fakti

30 Април, 2013 08:38 972 0

Последен ден за данъчните декларации

  • нап-
  • данъчни декларации

Днес изтича срокът за подаване на данъчните декларации. Хиляди българи все още не са подали декларациите си пред Националната агенция по приходите.

За да не чакаме дълго пред гишетата, данъчните съветват да изпратим документа по пощата или по интернет. За изпращането по електронен път е необходим електронен подпис.

Декларации са длъжни да подават всички, които през миналата година са получили пари различни от заплата, като хонорари или пък наем от имот.

Младите семейства, които изплащат ипотека могат да получат данъчно облекчение, но също трябва да подадат декларация. Това важи и за онези, които са получили или дали заем над 10 хиляди лева.

Ако не подадем в срок данъчната си декларация, рискуваме да ни глобят в размер до 500 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА