Last news in Fakti

2 Май, 2013 10:12 1 050 0

Май започва с бирен хепънинг край морето

  • май-
  • бирен хепънинг-
  • бургас

Северният плаж в Бургас стартира първия за летния сезон бирен фест. Пенливата напитка на всички заведения на алеята, намиращи се от страната на ивицата ще се предлага на изкушаващата цена от 50 стотинки.

Фестът ще започне от сутрешните часове на 4 април и ще продължи до вечерта. Евтиното пиво ще бъде достъпно за всички, които са навършили 18 години и ако са решили да прекарат идната събота в заведенията на Северния плаж или просто се разхождат край морето. Със символичната цена ще работят всички заведения по плажната ивица, при това без ограничения на количеството пиво.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА