Last news in Fakti

26 Юни, 2013 12:24 893 1

ЧЕЗ се срещна с бизнеса в Монтана и Враца

  • чез-
  • ток-
  • бизнес

Срещата е част от инициативата на ръководството на ЧЕЗ в България за подобряване на комуникацията с деловите среди

Mениджъри от групата на ЧЕЗ в България обсъдиха с бизнесмени от Монтана и Враца очакваните промени на пазара на електроенергия, свързани с неговата либерализация, осъществяването на нови присъединявания и процедурите по изкупуване на енергийни съоръжения. Бяха проведени и индивидуални консултации за обсъждане на конкретни въпроси и казуси с над 45 фирми от двете области, съобщиха от пресслужбата на компанията.

„За нас е важно да затвърдим вече изградените отношения на успешно сътрудничество и доверие с бизнеса. Благодаря на представителите на местния бизнес, че се отзоваха на нашата покана и споделиха своите мнения и препоръки. Партньорството ни с тях е изключително важно за подобряването на качеството на обслужването и постигането на оптимални резултати в името на обществения интерес”, каза Стефан Апостолов, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Инициативата е част от поредица срещи на ръководството на ЧЕЗ с местния бизнес в областните градове на територията на Западна България с цел да се подобри комуникацията с деловите среди. В началото на юни ЧЕЗ се срещна с представители на фирми от областите Благоевград и Кюстендил, а седмица по-късно – с бизнесмени от Плевен и Ловеч.

ЧЕЗ обслужва над 2 млн. клиенти в Западна България и е един от най-големите инвеститори в енергетиката на страната. Досега компанията е вложила 680 млн. лева в поддържането и развитието на електроразпределителната мрежа на региона. ЧЕЗ е един от най-големите работодатели в страната и осигурява работа на близо 4000 души и на десетки български компании в сферата на обслужването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маляка

    0 0 Отговор
    м....а ви да е.а алчна