Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 12:30 10 882

Европа ще има собствена топ платформа за електронна търговия

  • next basket

NEXT BASKET ще съвместява софтуер за онлайн магазини, собствена ERP система и складов фулфилмънт софтуер. Всичко това - с 340 функционалности, 90 готови интеграции и 112 услуги за бизнес развитие.

Европа ще има собствена топ платформа за електронна търговия - 1

В Европа вече функционират няколко големи платформи за изработка на онлайн магазини, предлагащи решения за малкия и среден бизнес. Производители и големи търговци, от своя страна, търсят алтернативи за външни маркетплейс платформи и интеграции на допълнителни системи за управление на ресурси със собствени средства.

Изборът на партньор за създаване и управление на магазин невинаги е лесен. Същевременно, неясният набор от функционалности и технически възможности увеличава риска от заблуда в преценката и скъпоструващи грешки.

Всичко това е напът да се промени със старта на една изцяло нова, ултрамодерна европейска платформа, която събира всичко в едно за електронната търговия и бизнес менажирането. Вероятно вече сте чували за NEXT BASKET, а по-долу разказваме какви точно проблеми решава нидерландската компания.

Стартирате онлайн бизнес с минимална инвестиция

Концепцията на NEXT BASKET е нещо, което не съществува на световния пазар в момента. Платформата ще съвместява софтуер за изработка на онлайн магазини, собствена ERP система и складов фулфилмънт софтуер.

Така създадената архитектура предлага на партньорите си 340 готови функционалности и 90 интеграции с външни софтуери. Тези технически възможности покриват целия процес по управление на магазин, продажби и склад. Сред тях има опция за свързване на онлайн и физически магазини, дропшипинг система за продажба на продукти от чужд склад и дори софтуер за автоматизиран превод на сайта на над 30 езика.

Описаните системи пестят на партньорите десетки хиляди левове за собствени разработки, като предлагат готово за използване решение от най-ново поколение. Или иначе казано - постигат се по-големи приходи с многократно по-малка инвестиция.

Не е нужно да разбирате от онлайн търговия и дигитален маркетинг

Освен функционалностите и интеграциите, нидерландската компания предлага и цялостна екосистема от професионалисти в сферата на е-комерс. Тяхната роля е да запълнят празнините в експеритзата и да подпомогнат партньорите в стратегията, изпълнението, мониторинга и оптимизацията на всички важни бизнес процеси.

Всеки партньор на платформата може да се ангажира с тази част от търговията, в която е силен - а след това да делегира останалото на екип, който да взема правилните решения в точното време. NEXT BASKET е първата платформа в света с толкова богат каталог от услуги, а в списъка на общо 112-те откриваме например:

* Подбор и регистрация на домейн;

* Изготвяне на търговска стратегия и ценова политика;

* Създаване на продажбени фунии и маркетинг план;

* Управление на реклама в социалните мрежи, медиите и интернет търсачките;

* Създаване на цялостна бранд визия с лого и графични материали;

* Допълнителни софтуерни доработки според нуждите на партньора;

* SEO одити, анализи, стратегии и оптимизации;

* Пълно счетоводно обслужване на фирмата;

* Фотография, копирайтинг, графичен дизайн и др.

От теорията към практиката - това означава, че с NEXT BASKET всеки ще може да започне онлайн търговия дори и без абсолютно никакъв предходен опит. От партньорите се изисква единствено да имат добър продукт - а добрите продажби могат да останат в ръцете на професионалистите.



Свързани новини