3 Ноември, 2022 15:17 809 2

Поморие рефинансира общинския си дълг

  • поморие-
  • дълг

Общественото обсъждане ще се състои на 8 ноември

Поморие рефинансира общинския си дълг - 1
Снимка: БГНЕС

Община Поморие публикува за обществено обсъждане проект за рефинансиране на общинския си дълг в размер на 14 896 000 лева. Предложения по него ще се приемат до 7 ноември. Заинтересованите лица могат да получат допълнителна информация в сградата на общинската администрация всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа.

Общественото обсъждане ще се състои на 8 ноември, от 16:00 часа, в заседателната зала на Община Поморие.

Дългосрочният общински заем ще се използва за рефинансиране на съществуващ заем, а целта е постигане на лихвени плащания под 2,2 процента и ежемесечно погасяване на дължимата лихва, се посочва в проекта. В заложените срокове за погасяване е предвиден срок от 10 години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свобода от руZкия нашественик!

    0 2 Отговор
    Поморие е руZки анклав, в който гнусн1те 0рки не плащат нищо ! Конфискация на имотите и изгонване на всички руснаци !
  • 2 ха ха

    1 0 Отговор
    2.2% лихва? Успех!... Ама, и аз искам такава... И на двойна съм съгласен!