Last news in Fakti

7 Януари, 2023 21:07 1 981 4

„Булгаргаз“: Сметките ни не са блокирани

  • булгаргаз-
  • сметки

Това заявиха за БГНЕС от компанията във връзка с твърдение на гражданското сдружение БОЕЦ

„Булгаргаз“: Сметките ни не са блокирани - 1
Снимка: БГНЕС

Не отговаря на истината твърдението, че сметките на "Булгаргаз" ЕАД са блокирани. Става дума за блокирана сума в размер на 1255,20 лв. по една от банковите сметки на „Булгаргаз“ ЕАД на база запорно съобщение на съдия-изпълнител. Това заявиха за БГНЕС от „Булгаргаз“ във връзка с твърдение на гражданското сдружение БОЕЦ, че сметките на държавната фирма "Булгаргаз" са блокирани, след като от сдружението са спечелили дело срещу компанията в навечерието на Нова година.

Поканата за плащане и изпълнителният лист са предявени на дружеството след изпращане на запорното съобщение. Изпълнителният лист е издаден въз основа на съдебно решение, с което на БОЕЦ са присъдени 510 лв. разноски по делото, посочват още от „Булгаргаз“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    1 8 Отговор
    Интересно е защо тази сметка наистина е блокирана. Капитан Газпром пак ще одере българите.
  • 2 Мозъка ви е блокиран

    12 4 Отговор
    ако не плащате за газ на извора ще плащате по 2 на турця за същата газ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.