8 Февруари, 2023 12:00 12 914

Платформата NEXT BASKET с първи онлайн магазин

  • next basket

Sasaki-shop.com е първият изцяло завършен електронен магазин, изработен на ултрамодерната SaaS платформа

Платформата NEXT BASKET с първи онлайн магазин - 1

Модерна визия, светкавична скорост и набор от полезни функционалности както за бизнеса, така и за потребителите - това представлява пилотният проект на NEXT BASKET, който вече е публично достъпен онлайн.

Първият онлайн магазин на платформата продава уреди и аксесоари за художествена гимнастика, а изработката и пускането му на пазара са реализирани изцяло с помощта на новото SaaS решение за електронна търговия.

При този вид партньорство, екипът на платформата изгражда електронния магазин и обезпечава техническата му работа, а партньорите заплащат месечна такса за използването му. Администрацията на сайта може да бъде поета както от платформата, така и от бизнеса, а редицата автоматизации гарантират, че с администрацията могат да се справят дори потребители без предходен опит и технически познания.

Какво виждаме, когато гледаме демо проекта на иновативния нидерландски стартъп? Обобщаваме в редовете по-долу.

Дизайн, скорост и потребителско изживяване

В първия си реализиран проект, NEXT BASKET стартира с модерна е-комерс визия, изцяло съобразена с тенденциите в уеб дизайна за търговски сайтове. Освен красив и стилен, сайтът е лесен за навигация, интуитивен и отлично структуриран, така че да предлага бърз достъп до всички категории и подкатегории с продукти.

Всичко това се случва със светкавична бързина, като тестовете показват скорост на зареждане от едва секунда. Тези показатели играят ключова роля в правилната оптимизация за търсачките, а ефектът е подсилен от вградените автоматизации за метаданни, оптимизация на изображения и репорти за технически грешки.

Функционалности за бизнеса

В модерната онлайн търговия изживяването на бизнеса е не по-малко важно от изживяването за потребителите. Ето защо повдигаме завесата, за да споделим част от използваните функционалности, които улесняват и ускоряват работата на администраторите на първия електронен магазин от NEXT BASKET.

Някои от най-полезните функции, внедрени в контролния панел на магазина включват например:

* Модул за създаване и управление на рекламни банери;

* Система за управление на поръчки с минимална интеракция;

* Автоматизирани известия за получаване и статус на поръчки;

* Интеграция с няколко разплащателни методи;

* Готова връзка с куриерски фирми за доставка;

* Автоматично генериране на товарителница при постъпила поръчка;

* Управление на продуктови вариации според различни критерии и други.

Въпреки че магазинът ще работи с личен акаунт мениджър от NEXT BASKET, екипа му е изцяло обучен за работа с платформата и може независимо да управлява както продуктовия си каталог, така и промоционалните си дейности и кампании.

Допълнителни услуги от екипа на NEXT BASKET

За да може онлайн магазинът да стартира в съответствие с добрите практики и законовите регулации, екипът на NEXT BASKET предоставя на партньорите си няколко типа допълнителни бизнес услуги.

В това число влизат:

* Сигурно и стабилно хостинг решение;

* Инсталация и конфигурация на SSL сертификат за сигурна връзка;

* Изготвяне на GDPR документация и техническо обезпечаване на сайта;

* Копирайтинг услуги за създаване на продуктови описания;

* Помощ в създаването на всички спомагателни бранд текстове;

* Графичен дизайн за първите дигитални банери на магазина;

* Професионална продуктова фотография за част от каталога;

* Внедряване на техники за визуален мърчандайзинг в рамките на уеб сайта и други.

Резултатите от общите усилия на NEXT BASKET и техните партньори създават именно това, което пазарът очакваше. А именно - бърз и лесен начин за дигитализация на продажбите, дори и без никакъв предходен опит от страна на бизнеса.



Свързани новини