Last news in Fakti

4 Май, 2023 12:30 8 226

Евгени Йорданов от NEXT BASKET – сред водещите ИТ личности в България за 2023 г.

  • next basket

Изпълнителният директор на платформата за онлайн търговия е част от ежегодната класация на Career Show за топ ИТ личности в страната

Евгени Йорданов от NEXT BASKET – сред водещите ИТ личности в България за 2023 г. - 1

Евгени Йорданов, основател и главен изпълнителен директор на революционната софтуерна платформа NEXT BASKET, влиза в ежегодния списък на Career Show със 100-те най-влиятелни ИТ личности в България през 2023 година. Резултатите са обявени на 25 април, след проведено гласуване между 3 и 18 април.

NEXT BASKET предоставя единствено по рода си решение 5-в-1, което съчетава платформа за онлайн магазини, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови площи и повече от 116 платени и безплатни услуги в подкрепа на електронните търговци.

Създаването на тази екосистема позиционира NEXT BASKET като ключов играч в технологичната и предприемаческа област, както в България, така и на международно равнище. А включването на Евгени Йорданов в класацията още веднъж потвърждава неговия значим принос за развитието на компанията и за ИТ сферата като цяло.

Ежегодната класация на Career Show има за цел да отличи професионалисти с изключителен принос към развитието на ИТ индустрията в България. Оценяването се базира на реални постижения, внедряване на добри практики, иновации, демонстрирани лидерски умения и професионализъм.

Евгени Йорданов е успешен дигитален предприемач, лектор и експерт в области като онлайн маркетинг и автоматизация, SEO, програмиране и бизнес развитие. Той има магистърска степен по бизнес информатика, както и допълнителна специализация по маркетинг чрез съдържание в американския Northwestern University.

Това признание идва малко след като Forbes България го представи като CEO на NEXT BASKET преди няколко месеца, а отличието е още едно доказателство, че амбициите на компанията съответстват на нейния реален потенциал, начело с правилния лидер.

Официалният старт на NEXT BASKET се очаква през идните месеци. През последните седмици, платформата успешно издържа тест с 50,000 потребителски сесии и постигна максимален резултат от 100 точки в тест на Google.

Ще следим напредъка на този иновативен български стартъп и през следващите месеци, като продължаваме да информираме читателите за последните новини в сферата на бизнеса и електронната търговия.



Свързани новини