Last news in Fakti

27 Ноември, 2013 14:41 1 216 0

Полк. Крум Кацаров е предложен за началник на ВМА

  • крум кацаров-
  • стоян тонев-
  • вма-
  • нву „в. левски”-
  • цветан харизанов

Бригаден генерал Цветан Харизанов предложен за освобождаване като шеф на НВУ „В. Левски”

Полк. Крум Кацаров е предложен за началник на ВМА - 1
Полк. Крум Кацаров

Правителството предлага на президента на Република България да освободи генерал-майор Стоян Тонев като началник на ВМА и от военна служба поради навършване на пределна възраст за заемане на длъжността. Да поеме неговия пост е предложен полк. Крум Кацаров – заместник-началник на ВМА по учебно-научната част.

За освобождаване като началник на НВУ „В. Левски” и от военна служба поради навършване на пределна възраст за заемане на длъжността е предложен и бригаден генерал Цветан Харизанов. За титуляр на поста се предлага бригаден генерал Стефан Янев. Той ще може да встъпи в длъжност от 2 май 2014 г.

За времето от 3 декември тази година до 1 май 2014 г. временно изпълняващ задълженията на началник на НВУ „В. Левски” е определен полк. доц. Христо Атанасов, декан на факултет „Общовойскови” в университета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА