Last news in Fakti

13 Декември, 2013 09:39 1 367 0

Рамадан Аталай: В енергетиката винаги е имало напрежение

  • рамадан аталай-
  • енергетика-
  • дкевр

Оставката на Анжела Тонева едва ли ще се отрази на производството на електроенергия и цената на тока, смята председателят на енергийната комисия в парламента

В енергетиката винаги е имало напрежение, тя е една динамична система. Това каза в сутрешния блок на БНТ председателят на енергийната комисия в парламента и депутат от ДПС Рамадан Аталай.

"Оставката на Анжела Тонева едва ли ще се отрази на производството на електроенергия и цената на тока", добави Аталай. Той бе категоричен, че на ДКЕВР не е налаган натиск за сваляне на цената на тока, за което се появиха коментари, че е основна причина за оттеглянето на шефката на държавния регулатор.

"Няма чистка в енергетиката. В сектора има определен кръг експерти. Имаше само една партия, която се опита да сменя ръководства, но това повиши напрежението вместо да го намали. В енергетиката има един естествен процес и той не зависи от изборите", посочи Аталай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА