Last news in Fakti

15 Януари, 2014 08:35 1 597 0

Иво Инджев: Битката е за подизпълнителите на „Южен поток”

  • южен поток-
  • иво инджев

Сега Първанов и Станишев водят тиха война, заяви журналистът

В България в момента се разпределя огромна баница – „Южен поток”, заяви в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия журналистът Иво Инджев.

Според него битката между двете лобита в БСП е за подизпълнителите.

„Битката между двете лобита за „Южен поток” се е изострила”, заяви Инджев, коментирайки създаването от президента Георги Първанов на АБВ и идеята да предложи алтернативна на БСП листа за евровота.

„Няма по-провален политик от Георги Първанов”, заяви Инджев. „Той обеща гигантски неща в енергетиката, но нищо не направи. И за това нищо не се говори”.

Въпреки това, според Инджев, Първанов се е радвал по време на двата си мандата като президент на „невероятен медиен комфорт”.

„Първанов се измъкна с нулева критика към него след 10 години. Това е безпрецедентно”, заяви Инджев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА