Last news in Fakti

22 Януари, 2014 13:43 4 211 1

Лъсна наяве собственикът на акциите на Корабостроителницата

  • лъсна-
  • собственикът-
  • акциите-
  • корабостроителницата

Уволнени корабостроители влязоха на среща в Първа инвестиционна банка

Лъсна наяве собственикът на акциите на Корабостроителницата - 1
Снимка: Грамофона

За пръв път стана ясно кой е собственик на акциите на "Бургаска корабостроителница". Днес бивши работници бяха поканени от управителя на бургаския клон на Първа инвестиционна банка Димитър Иванов. Той е съобщил на уволнените служители, че „Хунас инвенстмънт” е собственикът на корабостроителницата, с  физическо лице Петър Антонов, съобщи "Грамофона".

Относно новото дружество „Барабел“, за което се смяташе, че е новият собственик на Корабостроителницата стана ясно, че сега тя се разпорежда с активите на дружеството.

„За всеки е от интерес да се знае ще се разпродаде ли заводът или ще се работи в посока да се премахнат ненужни активи. За никой не е тайна, че заводът има много такива активи - огромна площ, много неиползваеми активи, сгради за които се плащат данъци, така че е нормално като една оздравителна програма да се извършват и такива действия. Важно е всичко да е прозрачно да не остават съменния, че има злоупотреби“, обясни пред колегите си Веселин Кабов-бивш директор „Финанси и маркетинг” на завода.

Той обясни още, че от банката са подали молба до прокуратурата за разследване на случая и такава за спиране на ПУП-а, според който на мястото на завода могат да се строят МОЛ- ове и други търговски постройки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Bear

    0 0 Отговор
    Голя-я-яма далавера се крие тук, и голяма простотия! Тъпите управляващи някак си са изтървали тази корабостроителница от погледа си и някой съвсем безхаберен си прави гадните игри....