Last news in Fakti

20 Май, 2014 21:22 1 413 0

До края на юли НЕК публикува доклада си

  • нек

От ГЕРБ посочиха като един от мотивите за внесения от тях вот на недоверие срещу правителството в областта на енергетиката

Националната електрическа компания (НЕК) ще спази законовите разпоредби и ще публикува  до края на месец юли  Годишния си финансов отчет за 2013-а година. От НЕК правят това уточнение във връзка с твърдения на депутатите от ГЕРБ Делян Добрев и Александър Ненков, че тази информация е изискана от тях, но не е предоставена от НЕК, уточняват от БНР.

От компанията уточняват, че към настоящия момент отчетът им не е окончателен, а поради тази причина той не е одитиран и заверен от независимите финансови одитори съгласно Закона за счетоводството.

От ГЕРБ посочиха като един от мотивите за внесения от тях вот на недоверие срещу правителството в областта на енергетиката именно отказаната по думите им информация за актуалното състояние на електрическата компания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА