Last news in Fakti

7 Октомври, 2014 08:50 4 079 15

Бареков: Борисов няма да стане премиер с моя глас

  • бареков-
  • борисов-
  • премиер

ГЕРБ трябва да поеме мандата, на мнение е лидерът на България без цензура

"Бойко Борисов няма да стане премиер с моя глас", обяви категорично пред Нова телевизия лидерът на "България без цензура" - Николай Бареков.
 
"Борисов като е премиер – та какво? Това ли е най-важният въпрос в държавата? Нито аз, нито г-н Борисов получихме достатъчна подкрепа. Не Бойко Борисов, Дядо Коледа да го направим премиер, чудеса няма да станат. Трябва да се работи здраво", заяви Николай Бареков. Той очерта какво според него трябва да се случи оттук насетне:
 
"Трябва да се подреди пирамидата – какви приоритети ще има това НС, коя партия ще си оползотвори мандата. Ние сме категорични, че това трябва да е ГЕРБ. ГЕРБ трябва да си направят програмата, да се реши кой ще оглави НС, кои ще бъдат министри и кой ще е премиер и след това да се реши кои партии ще подкрепят това правителство."
 
На въпрос от водещите за изказване на лидера на ББЦ, че "Борисов има пряко участие в убийства" и че бил извършил 10 такива, Бареков посочи, че с Борисов са си причинили "страшно много злини един на друг". 
 
"Не обичам този човек, нямам чувства към него, не сме приятели. Като е решил да си слага главата на дръвника, да си я слага. Това ще е най-бързият му край като политик. Да си сложи главата, да вземе гласове от 2-3 партии. Гледам, че половината реформатори са се разцепили и ще го подкрепят, патриотите и те се въртят и да става премиер", каза Бареков, но така и не даде ясен отговор дали е казал истината относно извършените убийства. Посочи единствено, че е внесъл документите, където е било нужно. 
 
"Сега е време да седнем на масата на преговорите и да видим по кои приоритети трябва да работим", призова Бареков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алек

    2 5 Отговор
    Много добре казано, приориетите ни са бъдеще на България!
  • 2 Вика

    1 6 Отговор
    Може ГЕРБ, но без Бойко!
  • 3 Радо

    2 6 Отговор
    Как Борисов ще си отстъпи мястото на някой друг? Няма как да стане просто. Сега ще се молят на партиите с единственото условие, Бойко да е премиер.
  • 4 Бате Цецо

    3 2 Отговор
    Всъщност Бойко Борисов е ГЕРБ, както С Кобурготски беше НДСВ.
    Предствете си само премиер от ГЕРБ различен от ББ. Той винаги ще изглежда като стажант много по-жалък дори и от Орешарски, който винаги беше в сянката на Станишев и всички знаехме, че от него не зависи нищо.
    За това не искам отново премиер - мижитурка, а силна личност.
  • 5 Анонимен

    2 5 Отговор
    Какъв е тоя напън от страна на ГЕРБ една мутра да е премиер?
  • 6 хаха

    2 2 Отговор
    прост !
  • 7 НИКИ

    1 5 Отговор
    Да нека наистина да е ГЕРБ но Б.Б. да не е премиер. Той вече се ус........ И не мога да разбера защо "като не те искат в село ти се натискаш поп да станеш".
  • 8 gospodinvie122013

    0 2 Отговор
    Ако избирателите му искаха ББ да е премиер щеше да събере повече гласове,както навремето когато се появи,но вече го разбраха колко струва и затова му нямат доверие и на него и на партията му и на ЦЦ. Има свястни хора в партията му,да се разровят и да предложат нещо качествено за премиер и само коалиционен кабинет и да ги остави ББ да свободно работят за България,за да може страната да поеме към Европа,а не към третия свят.Ако не,пак ще се повторят събитията от 2012-2013
  • 9 Johny

    2 1 Отговор
    АБЕ ХОРА, събодете се, човека има повече гласове(ДОВЕРИЕ) от втората и третата партия. Мишоци, като Бареката сега ще искат всичко и ще извиват ръце, защото имат по 4-5-6-7% Много ясно, че лидера на партията победител трябва да е премиер !!! Нормално е, естествено е !!!

    Коментиран от #10

  • 10 Graf Von Popoff

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Johny":

    Много добре казано.....
  • 11 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
    много добре казано време е боко да си ходи надалече
  • 12 Павел

    0 2 Отговор
    Бареков е най-големия опозиционер на Борисов.
  • 13 Чичо Манчо

    0 1 Отговор
    Не се вълнувайте , сега дудука говори така .
    Но ако по някое време интересите му се променят ,поведението също ще се промени .........
    Има достатъчно примери в историята .......
  • 14 Веселяка

    0 0 Отговор
    Ще подкрепи всяко правителство човечеца.Касичката е празна и ако има нови избори,няма да може да вземе и 100 гласа сиромашкият.Важи за всички малки партии влезли у ПАРАламента...

    Коментиран от #15

  • 15 ххх

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Веселяка":

    Май си прав...
    Бойко ако бойкотира създаването на правителство,
    на следващите избори няма да имат пари да купуват гласове по малките партии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове