Last news in Fakti

15 Май, 2015 11:11 1 519 5

От сейфовете на КТБ ще се видят истинските й създатели

  • лютви местан-
  • сейфовете-
  • ктб-
  • истинските-
  • създатели

Излезлите списъци за посетителите при банкера Цветан Василев слагат край на мита за това, че ДПС е универсалното зло, заяви лидерът на ДПС Местан

От сейфовете на КТБ ще се видят истинските й създатели - 1
Снимка: БТА

От сейфовете на КТБ ще изникне злокобният образ на истинските създатели и покровители на Цветан Василев и там не е ДПС. Това заяви лидерът на движението Лютви Местан пред журналисти в парламента по повод списъците с гостите на мажоритарни собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев.

Излезлите списъци за посетителите при банкера Цветан Василев слагат край на мита за това, че ДПС е универсалното зло. Това е мнението на лидера на ДПС Лютви Местан.

Как се връзва това с мита, че КТБ е била банката на ДПС? Kакво е правил Костов в банката на ДПС? Kакво е правил Лукарски в банката на ДПС? Какво е правил големият приятел на ДПС Каракачанов в банката на ДПС? Нали разбирате колко жалък и несъстоятелен е този мит. От тук нататък всички по нататъшни разкрития не само ще ерозират този мит. Той ще бъде ликвидиран. От сейфовете на КТБ ще изникне злокобният образ на истинските създатели и покровители на Цветан Василев.

В изказването си лидерът на ДПС не спомена името на Делян Пеевски, за когото се твърди, че е пуснал списъците.

Местан заяви, че той няма да бъде нито в тези списъци, нито в каквито и да е други списъци. "Смятам, че най-важният извод от всичко това, което се разкрива по отношение на КТБ, а ние държим тези разкрития да продължат и да стигнат до дъното - това е непроменима теза на ДПС независимо кого ще засегне. 

Тези, които са били на килимчето на Цветан Василев, включително и представители на политически сили, които не само, че не биха могли да бъдат уличени в любов към ДПС, аз смятам, че става въпрос за политически фигури и политически направления, за които ДПС продължава да бъде универсалното зло, какво са правили в КТБ и как се връзва това с мита, че КТБ е била банката на ДПС", заяви Местан.

 




 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон

    0 0 Отговор
    то е ясно какво може да излезе. единствено и само далаверите на Василев. всичките му лъжи и подмолни действия.
  • 2 дъртпасе

    0 0 Отговор
    Марш към Турция, вземи си и другите "борци" за пари.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Хем се радва хем съжалява, че не се е облажил. Това обаче не е сигурно с подставените лица от тяхна страна. ДПС не е БЪЛГАРСКА партия и това го знае цял СВЯТ. Днес са напуснали НС съвсем демонстративно, прочетете защо.
  • 4 111

    1 0 Отговор
    Ама ако се разкрие банковата тайна един-два месеца преди фалита колко ли от ДПС ще лъснат с изтеглени милиони?
  • 5 galaxy

    0 0 Отговор
    Навремето всички партии се редяха на опашка в Балканбанк на Витошка /сини, червени, ДПС и патриоти/ и после заедно си пиеха питиетата и се възхищаваха от артистичните си умения, а сега са се редили на опашка в КТБ. Всички са ДС-артисти и БКП-активисти и играят постановка за сметка на българския народ. Така се борят с Капитализма. Жалко! Съсипаха хубавата ни държава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове