Last news in Fakti

6 Септември, 2015 08:58 4 962 19

България уплаши мигрантите

  • андрей райчев-
  • българия-
  • уплаши-
  • мигрантите

Хората излъчваха такава омраза, че това цунами заобиколи България, заяви Андрей Райчев

България уплаши мигрантите - 1
Снимка: Нова телевизия

"Нашето население уплаши имигрантите. Властите се стараеха да се държат европейски, но хората излъчваха такава омраза, че това цунами заобиколи България. Те предпочетоха да минат през Македония и Сърбия и причината е, че си извоювахме лош престиж в техните очи. Ние не реагираме на това като европейци”, заяви по Нова телевизия Андрей Райчев.

"Ние сме негостоприемна страна. Въпреки това ние реагираме по-добре, отколкото германците, които си играят с огъня”, допълни той.

"Западна Европа си внася пролетариата. Ако тя продължи да го прави, после няма какво да се оплаква от чужденците”, заяви Райчев.

"В България има място за бежанци. Има всеобща заблуда, че сме малка държава. Това не е така и има място за тях”, коментира от своя страна Рут Колева.

"Най-големият проблем в момента е предразсъдъкът на хората, че те са мюсюлмани. Ако бяха бели хора, нямаше да има това отношение", на мнение е певицата.

Двамата коментираха и антикорупционния закон, който не мина на първо четене.

"Румъния доста напредва в това отношение и България започва да изглежда контрастно. Този закон страдаше от един огромен недостатък и това е анонимният донос. Това на практика означава, че главният прокурор и министър-председателят може да срине всекиго”, заяви Райчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вьлкь

    2 0 Отговор
    ми ние несме европеици бе раи4ев то от тук кои ли нее минал
  • 2 1234

    2 0 Отговор
    Г-н Райчев,не сте живели в близост до вас да има цигани.Първо има много шум,боклуци навсякъде включително и у вас хвърлени нарочно през оградата,кражби ,вземат си каквото им трябва без да се съобразяват дали си там или не,заплахи за саморазправа,нарочно си пускат животните около вашата къща да серат пред вратата ви,ако си оставиш колата на улицата дори и за пет минути козите им веднага се качват отгоре ,ако ги изгониш крякат защо им гониш животните,това са хора ,явно закриляни от някого,защото преди 26 год. не бяха така сега правят всичко нарочно наопаки,чак се чудя защо става така,промениха се коренно,и стигам до извода,че има някой който ги подтиква да вършат тия работи,вий се досетете кой е ТОЙ,аз го знам,но управляващите във името на това да са на власт винаги не смеят да го изолират от политиката на БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #19

  • 3 манго сан

    1 0 Отговор
    Случайно трите букви да не са идентични с буквите на руския КАТ ?
  • 4 коки

    2 0 Отговор
    То ако бяха толкова хубави бежанците щяха да си ги вземат в Израел,ОАЕ и Саудитска арабия,а не да се товарят на лодки към Европа
  • 5 анонимен

    2 0 Отговор
    Просто не мога да повярвам ,че някои не разбират наистина какво може да стане и какво ни чака в бъдеще.Гостоприемния господин да си ги вземе при себе си ,той не е наясно ,че един ден ще осъмне сред 10-тина мечети и ще слуша молитви ,докато му пръсне главата и не е наясно ,че техните жени по-малко от 5 6 деца не раждат.Нека си го набият в главите ако могат и да почнот да мислят ,ако имат с какво.
  • 6 Хараламби

    1 0 Отговор
    Аааа, не бе, пословично е гостоприемството на българина. Нали така?
  • 7 незнайко

    2 0 Отговор
    На Андрей Райчев трябва да му се забрани да говори, още по лошо да дава интервюта. Той не е БЪЛГАРИН. Никога не го чух или чел да защитава БЪЛГАРЩИНАТА. Говори това което е актуално в момента. Няма СОБСТВЕНО мнение. НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ БЕЖАНЦИ ИЗПОВЯДВАЩИ ИСЛЯМА.
  • 8 ссссс

    2 0 Отговор
    тцтцтцт ез лоши бегостоприени българи

    не искат да си ислямизират държавата ...какъв лош народ ..всички трябва да си посипем главите с пепел май

    хахахахах


  • 9 1234

    1 0 Отговор
    ашколсун

    Коментиран от #10

  • 10 1234

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "1234":

    в отговор на № 7
  • 11 гост

    2 0 Отговор
    Алоо Райчев , прочети това заглавие ! ,, Над 200 души преминали нелегално границата с Турция при Резово за седмица" -анадънмо ?
  • 12 Дядо поп

    2 0 Отговор
    само това ни трябва,още потенциална подкрепа за ДПС.
    не ми е ясно защо инфантилните
    журналя канят такива в ефир.
  • 13 аз

    1 0 Отговор
    Г н Райчев, нямате представа нито от икономика, нито политика нито от каквото и да било. Тези бежанци трябва да отидат в държава която има действаща икономика за да може да се интегрират!
  • 14 Волен Сидеров

    1 0 Отговор
    какви европейци сме ние г-н райчев,ние сме тъмни балкански субекти ..а защо трябва да сме и гостоприемни на тези бежанци-ако бяха деца,жени,старци -да ,но повечето са млади мъже-защо не си защитават родината,ами са тръгнали да молят-да бяха взели по една пушка и да смажат тази ислямска държава,и не е вярно че са повечето мюсюлмани,напротив 80% от тях са християни.Дори и да останат тука-дупе да им е яко на тези които ги назначи на работа -ще стане интересно както за шефовете-бизнесмените ,така и за голегите им -сиреч ние-друг манталитет са и са неподходящи за нас,както и за европа -ще го разберат но за съжаление късно.Пак повтарям-ако бяха деца,жени,старци-да ,а тези мъже защо бягат ,а не се опълчат за родината,за дома,за семейството си-защото са пу.ки .....иначе тука и по европата ще се правят на бабаити......защото ще им се отворят очите и ще им излезе алчността на преден план,като на всички нас разбира се-за съжаление....
  • 15 нов българин

    1 0 Отговор
    не разбирам защо се обръщате към тоя национален предател с обръщението "господин" ако е в нормална държава до сега да е в затвора за предателство спрямо народа и заплаха за националната сигурност.светла му памет на Тато-такива като тоя и тая чукаха павета в затворите....

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тодор

    1 0 Отговор
    Ари да ги приеме у тях тоя бе
  • 19 Снежанка и седемте глупаци

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    Няма и да живее в близост до ц.гани, затова и говори тези неща. Обяснимо е! Обаче други знаещи посочиха проблема с бежанците - контраст на националния и привнесения манталитет; различна религия; жените раждат много деца независимо от икономическите условия; трудно и дълго време ще учат най-напред език, а трудно ще се приобщят толкова много хора; програмите за интеграция просто няма да издържат финансово; социалните фондове ще бъдат източени; интеграцията е невъзможна и без наличието на работа и работеща икономика.

    И какви ще са резултатите - бягащи българи, прииждащи араби, кюрди и други етноси, никой от които няма да е в състояние да се интегрира пълноценно, но ще им бъде плащано за деца, социални помощи, покрив над главата и т.н., при което хора, които в следващите десет години (минимално) няма да внесат и стотинка в бюджета, ще се ползват от благата на българската осигурителна система и социално подпомагане (колкото и да са лоши), и ще си раждат децата тук. Някои ще избягат на Запад, вярно е, но мнозинството ще остане!

    И сега ц.ганите не са интегрирани, и сега арабите и кюрдите в София имат престъпни банди, и сега е трудно да създадем пълноценно общество, какво ли ще се случи, когато 500 арабски жени родят за 10 години по 5 деца?! А дали ще са само 500 жените измежду бежанците?! А колко хора ще дръпнат след себе си като роднини?

    Едно е сигурно - нещата се променят доста неприятно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове