Last news in Fakti

26 Октомври, 2015 14:07 23 670 43

Мъжът, ударил Сидеров – крупен бизнесмен и рокер

  • сидеров-
  • камен попов-
  • ударил-
  • крупен-
  • бизнесмен-
  • рокер

Името му е Камен Попов

Мъжът, ударил Сидеров – крупен бизнесмен и рокер - 1
Снимки: Facebook

Мъжът, ударил Волен Сидеров при снощните сблъсъци пред сградата на НАТФИЗ, е крупен бизнесмен, известен в рокерските среди, съобщи Нова телевизия.

Името му е Камен Попов. Той е член на рокерски клуб "Велика България", известен с националистическия си уклон и изяви.

Минути, след като полицията изведе лидера на „Атака” от Театралната академия, Попов се нахвърли върху него и го удари в лицето. Това се случи, въпреки че кордон от униформени беше обградил политика.

Все още не е ясно защо Попов прояви агресия срещу Сидеров и защо е бил на мястото на скандала.

Днес до 17 часа Попов ще бъде разпитан втори път като свидетел по случая. В телефонен разговор с bTV Камен Попов потвърди, че той е бил пред сградата на НАТФИЗ и е ударил лидера на „Атака”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Не е правилният начин, и със сигурност наглия гном точно това е искал, но беше крайно време някой да го просне тоя мерзавец. Малко му е боя....
  • 2 Лея

    2 0 Отговор
    Сидеров май най-после намери с кой му е изневерила Деница....
  • 3 четец

    3 0 Отговор
    Този крупен бизнесмен дали пък нещо има връзка с дрогата . Така лесто не се става бизцнесмен само от рокерските си язяви .
  • 4 анонимен

    4 1 Отговор
    Най-вероятно този "крупен" бизнесмен е бил хванат в множество грехове и това е бил начинът да му бъдат опростени. Иначе казано: България е корумпирана държава в която мафията управлява и целия държавен апарат от полиция, прокуратура, съд, народно събрание, правителство прикриват наркотрафика и търговията с наркотици, но Сидеров не е трябвало по този начин да се бори с престъпността. Средствата за масова информация са против него , а те формират общественото мнение и народът не харесва сприхави оправници.
  • 5 dockera

    1 0 Отговор
    що не му напишете и адреса на човека.
  • 6 многознайко

    2 0 Отговор
    ехеее тоя е подставено лице,всички знаят на Камен залитанията по Русия и националните каузи,не че има нещо лошо ама да се хване на акъла на измекяра Сидеров.Сега трябва да го разцепят от проверки,от къде са му доходите и всичко,ако има държава де,за което се съмнявам.
  • 7 mediator37

    3 3 Отговор
    Сидеров "пазен от полицията" .
    Освен, че при такова полицейско пазене Волен Сиеров получава доста тежък десен прав в главата и е с кървава аркада на лицето, има и друго. И аз не бях забелязал по телевизията, но на това видео се вижда точно на 26-та секунда, друг "демократ" му перва шамар зад главата. И това е за 34 секунди. Преди и след това какви удари и унижения понася Волен Сидеров, само той си знае. Мерси на такова полицейско пазене.
    Крупният бизнесмен е наркоман се вижда от снимката.

    Коментиран от #13, #17, #19

  • 8 театър

    2 0 Отговор
    добре е избрал мястото на сценката,театър пред театрали,луда работа
  • 9 Илиян

    2 0 Отговор
    Евала на човека,показа му народната любов.Това отдавна трябваше да му се случи на този гном.Жалко че не успя да го уцели и втория път.
  • 10 мразя Волен

    2 0 Отговор
    крайно време беше да го шамаросат тоя наглец Сидеров но му е малко
  • 11 театър

    1 0 Отговор
    егати и театъра,пошло,ниска топка,ама то нали и затова е пред витиз....Аман от нагласени мачове и театри и спектакли и...,абе въобще и изобщо!Грабвайте парите ,дето може да докопате и бягайте далеч оттук,щото и след 20 години няма да се оправим!!!Сещате се,нали?!!!
  • 12 Георги

    2 0 Отговор
    Браво само така, сега трябва и по другата буза да го центроват
  • 13 MSux

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "mediator37":

    Ти нещо да не си му фен бе? За мене повече в този сайт не съществуваш, какъв трябва да си за да гласуваш за оня болния, тоя човек има нужда от лекар и то казвам съвсем сериозно. Мен ме е срам, че имаме такъв политик, а ти даже си даваш вотчето за него.
  • 14 nikis72

    2 0 Отговор
    Дай те ми го този за 1 минута и ще се откаже сам от имунитета си.ВСИЧКИ негови последователи ако искат да се разправят с мен.
  • 15 nikis72

    2 0 Отговор
    сидерка б....к си.......
  • 16 nikis72

    2 0 Отговор
    воленчо ако ми паднеш ще ти размажа физиономията
  • 17 Juliy

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "mediator37":

    Ще ми се някой да ти перне и на теб един шамар руско мекере!
    Може и ти да си наркоман , ако редовно си пиеш лекарствата!
    Тука всички "русофили" сте обобщен образ на атакисти,комунисти,ксенофоби,расисти и всякаква друга .......
  • 18 sssss

    2 0 Отговор
    и тоя ще се окаже подставено лице на сидераса
  • 19 nikis72

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "mediator37":

    еииии този сидеров трябва да бъде линчуван
  • 20 Кой е тоя Волен

    2 0 Отговор
    Малко му е на Болен. тумор за обществото. Отива и прави каквото си иска, налита на бедни хора, студенти, ректори. На всичкото отгоре го пазят и полицаи. Пуснете го малко сам, него и свитата му от платени да си го получи НАЙ-НАКРАЯ !!!
  • 21 321

    0 1 Отговор
    Този бизнесмен е яростен русофил, вижте му профила във фейсбук. Постановка на перхидрола е това.
  • 22 раптър

    1 3 Отговор
    Категорично е , че В Сидеров се е държал неадекватно , но ако има държава този Камен-чо трябва да влезе в затвора! Не може Бащицата Бойко да нарушава изб. закон , обявявайки за кого е гласувал и да не бъде санкциониран , а Волен , че е скъсал изб бюлетина ,за порно референдума, до който се стигна с помощта на Бойко, да е санкциониран . Ето за това сме Азия.За Бащицата законите не важат! Къде е тази , дето попогрешка се подписва за вътр министър, а телефона и е само със слушалка, Къде са натфиз студентите . Студенти , мерете с един аршин. Иначе ще си помислим, че сте Ранобудни / соросоидни/.

    Коментиран от #24, #25

  • 23 ДЕНИЦА

    1 3 Отговор
    Тук доста прости хора се изказват.Нямат престава от нещата.Жалко-много жалко!ТозиСидеров,е единствения от депутатите който има смелост да им казва всичко в очите.Ама хората прости не разбират.Затова има много корупция и наркомани.Големците от народното събрание не им пука-гледат само паричките.И от артистите има наркомани/Явор Бахаров сам си призна,че е употребявал/ така,че пак Сидеров е прав.Ама този овчи народ затова е бил 500 години роб.

    Коментиран от #28

  • 24 Климент

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "раптър":

    Някой да споменава, че тези студенти по време на софийския майдан се търкаляха по Раковска, за да свалят законното правителство? Че десетки пъти нарушаваха Закона за митингите и шествията и властта не си мръдна пръста срещу тях. А дали този ректор не е взел за участието на студентите парици? Я от някоя НПО, я от Бойко? Който сам си призна, че майданъът е и негова работа... Тази Деница еправа, ако и да не е Гаджева. Никой не гледа и слуша какво прави Атака в Народното събрание. Занимават се само с помия.
  • 25 Кобрата

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "раптър":

    Каква ''Бащица'', к'ви 5лв? Не намесвай Бойко в случая, крайно време беше Болен Сидеров да си получи заслуженото, да не би това да му е първата проява или пък може би последната? Вече 2 пъти тормози хората в магазина и им ходи на проверки без да му е работа, а само преди 2 години беше правил циркове и в Австрия, говореше се, че е заплашвал персонала на някое заведение и се е подигравал с храната и с приборите. Този б....к ни изложи в цяла Европа и продължава да излага себе си и да прави мръсотии... Този път обаче си го е получил, даже му е било малко
  • 26 Juliy

    2 1 Отговор
    До коментар #2 от " иван":


    До руските мекерета:
    Мултигруп създаде този мутант и това го знаят и малките деца!
    Зад Мултигруп пък стояха ДС,КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА И РУСНАЦИТЕ.
    Така,че като го защитавате този луд и ксенофоб внимавайте да не изпаднете в неговото положение!
  • 27 гемю

    2 0 Отговор
    га-ха-ха
    това на сидера ще му държи влага дълго време и скоро няма да се изявява
    ха-ха-ха
    в допълнение шамаросах две атакисчета в кварталния пуб, които се опитаха да защтят лидера си докато го коментирахме. по жалка пасмина не съм виждал ха-ха-ха
  • 28 Илиян

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "ДЕНИЦА":

    Деничке,че сме прости-прости сме.Обаче от тоя паляк и фурнаджийска лопата по голям е единствено Бареков (лично мнение) ама той поне си трайка в евро парламента.Та моля те дай ми един пример за Воленчо (само ЕДИН) в който да е направил нещо за България,освен да ни излага навсякъде.Ако да налиташ на обикновенни хора и да ги заплашваш те прави голям политик,то Волен е Най-големия.И да,прости сме,за да го вкараме ТОЯ в парламента и да му дадеме имунитет да си цъка по най-луксозните плажове в света и да ни харчи парите за пури и мамасити........много сме прости.........ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА
  • 29 гост

    1 2 Отговор
    Сидиров да го даде на съд тоя измислен моторджия ! а пък тия от долу разбирачи против Сидеров са афро американци или цигани ! Не и Българи !
  • 30 БАТ мишо

    1 2 Отговор
    тоя удари най подло човека когото съм избрал и да си пази г.за щото и ние знаеме да биеме. сидеров и да не е идеялен лидер за партията е единствения който му стиска да подкрепи моите братя славяни от русия в продажния пълен с чалми и гейове парламент. ДА Сидеров трябва да излезе от парламента НО ПОСЛЕДЕН СЛЕД ТЯХ и ще избереме лидер който говори нормално
  • 31 Свт

    0 0 Отговор
    Дефиницията ти за "Нормално" страни доста от обективните принципи на добро и лошо...
  • 32 909

    0 1 Отговор
    Сидеров е номер 1 ! Винаги на 3 март прави митинг да напомня на всичките продажни от кого и , че РУСИЯ ни е освободила от турците ! А тоя продажният плевнелиев даже и не споменава за 3 март ! защото неговите братя от сащ са му забранили да споменава името РУСИЯ ! След няколко години може да пишат в историята че ИНДИАНЦИТЕ от сащ са освободили БЪЛГАРИЯ от турците!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 вед

    0 1 Отговор
    един извод - вече всеки може да удря политик, който не му харесва. А те всичките знаем колко са обичани. Егати тъпия прецедент.
  • 35 jfk

    0 0 Отговор
    Na nas kato narod vaobshte ne ni e nuzen vanshen vrag-nie sami se unishtozavame.Az lichno ne bih si mradnal prasta za tozi hitruvasht na drebno,psuvasht se edin drug po svetofarite i kradiasht se ''narod''!Horata tuk se mraziat i ne se ponasiat! Cennoto kato narod beshe prinudeno da napusne stranata za da moze da bade upravliavana ot kogoto i da e...Pri edna inteligentna i motivirana izbiratelna masa ot hora konfiguraciata vav vlasta shteshe da e korenno razlichna-premiera da si e premier a ohranitelia ohranitel.No vanshnite sili vinagi podkrepiat i zalagat na takiva subekti koito mogat da badat darzani za topkite poradi ogromnia material komprometirashti danni koito pritezavat sreshtu tiah.Politicite v BG ne smeiat da guknat pred vanshnite sili zashtoto znaiat che te sami ne sa edinni i ako edin se obadi nikoi niama da go podkrepi a shte go predade.Ubeden samv tova.Az lichno, sazaliavim Volen Siderov koito kato edin prekrasen jornalist v minaloto kazvashe tolkova istini na horata i im otvariashe ochite za mnogo neshta se vpusna v politikata koiato go pogubva.Toi ne razbra che ne e li chast ot mafiata nakoga niama da bade silen politik.NIKOGA!!! Otdelen vapros e che nie kato narod podsaznatelno si znaeme che ako ne varvim v posokata nachertana izvan BG shte ni napraviat na tolkova na broi darzavichki kolkoto si iskat.Trudno im e na bulgarskite politici da preglashtat vecher hliaba izkaran s lizane-a moze bi ne?! Kakto i da e ne se valnuvaite izlishno tai kato ot vas nishto ne zavisi.Tova koeto reshiha da storiat v Balgaria i na Balgaria go storiha kolkoto i protesti i nedovolstva da imashe.Onia sa zdravo stikovani pomezdu si zaradi parite i dori da se nenavizdat sa zaedno,dokato naroda e mnogo lesno da bade razdelen-vzemat mu se liderite i se obrabotvat poedinichno i s individualen podhod.Otnosno VITIZ - az lichno poznavam zavarshila tam koiato se lekuvashe v Spain v komuna dalgo vreme ot narkozavisimosti.Polozenieto naistina e dostignalo dotam che nikoi veche ne se krie ili oshte po-malko strahuva za izneseni pred obshtestvoto otkroveni istini za tova che policiata e zamesena v targoviata s narkotici ,za falshificirane na izbori,za neraboteshta policia,sad i prokuratura i taka natatak...Taka che ne se valnuvaite prekaleno zashtoto nishto ne zavisi ot vas kolkoto i da ne vi se iska da go priemete. Radvaite se che ste oshte zivi.NAZDRAVE!!!
  • 36 тапанар

    2 0 Отговор
    за сидеров бои до дупка следващия пъш да ходи във виф да се праи на мъж
  • 37 hhh

    2 0 Отговор
    Малко му е боя на тоя Сидеров
  • 38

    0 2 Отговор
    Вярно е че Сидеров прави някви излишни панаири и аз не съм съгласен с това. Виждам че много хора се кефят че е бит и самите те искат да го пребият, но не съм сигурен че Сидеров е най-големият проблем за страната. Не знам защо никой не забелязва тези, който се правят на културни и тихо- мълком си въртят схемичките и предават националните ни интереси. Между другото съмнявам се, че Боко и Цветанката заедно имат 10% от общата култура и познанията на Сидеров по история и други теми, колкото и да го имат за ненормален.....
  • 39 Веселин Желязков

    1 0 Отговор
    Намери си майстора най-сетне
  • 40

    0 1 Отговор
    Да ни светне ако обича крупният бизнесмен какъв му е бизнеса и с кви пари го е започнал....
  • 41 гост

    0 1 Отговор
    ДА ГО ОСЪДИ ! Е.ати и смешният рокер бил .Сидеров е велик ! Винаги казва истините и затова искат да го махнат американоиндианското племе !
  • 42 Гост

    0 1 Отговор
    Ще го осъди, а и най-вероятно ще полежи за посегателство с/у народен представител (депутат). Така стоят нещата по закон.
  • 43 йордан иванов

    0 0 Отговор
    Всеки нормален Българин ще удари Ненормалния Перхидрол...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове