Last news in Fakti

28 Септември, 2011 10:14 1 960 0

След тв разследване задържаха мъж, склонявал към проституция

  • мъж-
  • проституция-
  • нова-
  • тв-
  • разследване
След тв разследване задържаха мъж, склонявал към проституция - 1
Снимка: Архив

Разследване на репортера на "Здравей, България" Вероника Димитрова доведе до арест на 63-годишен мъж, склонявал ученички към проституция.

С този репортаж искам да предупредя хората, които имат дъщери за този господин, Стоян Стоянов, известен с прякора Златния. Той се представя пред момичетата като човек, който журира в конкурси за красота и модни състезания, но истината е, че той няма нищо общо с модните среди, а склонява към проституция, обясни в "Здравей, България" Вероника Димитрова.

Тя обясни, че е разбрала за Златния от родителите на едно от потърпевшите момичета. Девойката се е съблазнила от сумите, които Стоян предлага за секс с него.

Сред жертвите на Златния имало и 13-годишни тийнейджърки. Той примамвал момичетата, като им обещавал пари за дрехи, за прически. Мъжът обещавал на ученичките, че ще ги направи модели. Той се представял за моден агент и раздавал визитки, че е управител на модна агенция. Той казвал на момичето - звънни ми да идем да пийнем по кафенце или да хапнем. В последствие кафето прераствало в предложение за секс срещу пари.

Схемата действала по метода една приятелка казва за услугите му на друга. В замяна момичето, довело своя дружка да се запознае с него, получавала 50 лв. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА