28 Септември, 2011 11:09 773 0

Ранен от метална врата в Пирогов

  • софия-
  • пирогов

Четиридесет и девет годишен мъж, със счупен ломбален прешлен, който  е пострадал при падане на метална врата в кв. Панчарево, е приет на лечение в "Пирогов".

В Института за спешна медицинска помощ са приети ранени от нож, при катастрофи, бити.

34-годишен мъж от кв. Орландовци е отказал лечение, след нараняване с нож в корема.

С контузии по лицето и в областта на очите, водачът на такси О.Б. на 59 г. е насочен към болницата "Царица Йоанна" (бившия ИСУЛ). По предварителна информация той е бит от свой клиент в кв. Миленков.

През изминалото денонощие в Спешното консултативно отделение са приети 4-ма ранени в катастрофи. Между тях са две момчета.

А.А. на 16 г. е с контузии и течност в корема, след като е бил ударен от велосипедист на бул. "Цар Борис ІІІ".

Е.А. на 10 г. е приет в детската травматологична клиника, след като автомобил го е ударил в жк "Люлин" - 6 и после шофьорът е избягал. И за двете момчета няма опасност за живота.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА