Last news in Fakti

6 Ноември, 2015 18:08 1 484 11

Борисов: Даваме още 3,5 млн. лв. на полицията

  • борисов-
  • полицаи-
  • даваме-
  • костов

Няма да има наказания при законни протести, заяви пък Георги Костов

Борисов: Даваме още 3,5 млн. лв. на полицията - 1
Снимка: БТА

Даваме 3,5 млн. лв. на МВР за неотложни нужди. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Пловдив, където откри нова спортна зала. По думите му парите щели да отидат за автомобили, гуми, гориво, принтери и всичко, за което полицаите са се оплакали, че не им стигат средтва.

Премиерът призова полицаите и пожарникарите да внимават, да не се поддават да бутат държавата.

Главният секретар на МВР Георги Костов заяви, че от началото на протестите до момента в цялата страна служителите на реда, които са подали молби за напускане са около 540. Той обяви, че няма да има дисциплинарни наказания за служители на МВР, ако са протестирали по законен начин.

„Дисциплинарни мерки за участие в протест няма и никога не е имало и намерение да има. Дисциплинарни мерки може да има за извършени противоправни действия. Нашите служители имат право и възможност да протестират. Нито един служител няма да бъде наказан затова, че изразява някаква форма на протест. Ако обаче формата на протеста е свързана с нарушаване на обществения ред, хулиганска проява или някакви други действия, грубо нарушаващи обществения интерес, естествено е, че ще вземем мерки, ние нямаме друга възможност“обясни Костов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    1 0 Отговор
    На бял кон дойде спасителя от небето Мафиозки тънки игрички!!!!
  • 2 гост1

    1 0 Отговор
    Румен Янев, точно така, а в цялата история, това се очакваше.. смешна работа :))
  • 3 мисли

    1 0 Отговор
    Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, „завършили” на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. ”Партиите” са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява , като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ. ОСТАВКА и ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БОКО ТИКВАТА!!!
  • 4 mediator37

    0 0 Отговор
    Ченгетата толкова прости, че като се оплакват за лошите условия на труд, почват с това, че нямали химикалки.

    Коментиран от #8

  • 5 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ДАВАШ ГИ ТИ
    АМА ОТ КЪДЕ
    ОТ НАС КОИТО СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ
    МНОГО БЪРЗО КЛЕКНА ВЕ МЕКА МАРИЯ
  • 6 Киро

    0 0 Отговор
    Какво са 3,5 милиона бе? Комисионната ви от 5 км нов асфалт е повече, бе!

    Я си намалете веднага субсидията за партийките миризливи, като сте тръгнали да режете!
    12 лева на глас, наглеци, в Германия е 1 лев, както и в бедната ФИРОМ!
  • 7 909

    0 0 Отговор
    БОКО СПРИ ПОМОЩИТЕ НА ЦИГАНТИ ! И ПЛАЩАЙТЕ НА ПОЛИЦИЯТА ! ЦИГАНИТЕ В МИНИТЕ ДА РАБОТЯТ !
  • 8 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "mediator37":

    съм сигурен, че не са те приели в милицията и за това пишеш винаги срещу тях!!!
  • 9 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    до коментар 3

    въобще не мисля да напускам българия . в моя роден край - от градче 5000 човека общ център сме 500 българи и няма никакъв демократичен начин да има българска власт . през крачола ми е какви магистрали или метро ви е направил Герб и Боко просто защото вече нямам пари за бензин ,като чета няма да имам и за винетка . В нашия край или си от ДПС или си безработен и има само 2 партии ДПС и Атака- другите бюлетини връщаме колкото са донесли - бях в комисията - и ако трябва да избирам между да напусна България и да не мога да дойда на гроба на мама и тате и да свършат в старчески дом или Волен Сидеров и руските танкове ИЗБИРАМ ТЯХ И ДА ЖИВЕЯ У ДОМА . Защото сме се докарали за второ освобождение и ако не дойде руската армия ще трябва да се бия сам. за нея зная че ще си отиде ама чалмите зная че нема си идат
  • 10 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    и не ми плямпайте- Що руснаците трябва да идват ние не можем ли сами да се управляваме- веднага отговарям- ТВЪРДО НЕ МОЖЕМ и в момента ни управляват отвънка и това го знае даже и 6 год ми син и че нещата отиват на по зле. и че всеки бяга или учи децата си да го направят . пред управление от запад и от юг предпочитам управление от православни братя за които зная че пак ще си отидат и ще ни оставят свободни когато НАПРАВЯТ ГРЕШКАТА ДА ПОМИСЛЯТ ЧЕ СМЕ СЕ ОПРАВИЛИ И МОЖЕМ ДА СЕ УПРАВЛЯВАМЕ САМИ
  • 11 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    не бойте се да ги вържете руснаците в българия ще прегризат въжето и ще си идат - интересува ги само черноморието където те вече си закупиха и без това каквото им трябваше.... те украйна където има нещо за грабене не окупираха .....че нас с голите задници ли..... страх ме е само че с тея наши политици дето ги плюят може руснаците да не дойдат тоя път и да кажат като ви знаят балалайките слугувайте на западняците за купичка храна и които са останали да си носят фесовете със здраве.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове