Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 16:19 6 728 0

Д-р Енчев: Често известните хора са скромни и земни

  • енчев-
  • пластична-
  • хирургия

Опитвам се да намеря правилния подход към всеки, без значение дали е известен или не. Това посочва в ProИнтервю  нашумелият д-р Ангел Енчев, известен и като пластичния хирург на звездите. По думите му „доста често ми се случва да открия, че известните хора са далеч по-скромни и земни, отколкото изглеждат.”

Възрастта на която най-рано може да се направи ринопластика(пластика на нос) е 18 години, казва д-р Енчев. Той уточнява, че най-ранната възраст за отопластика (пластика за уши) е 7 години.

Не смятам, че съм по-различен от колегите си, конкуренцията е важна във всеки аспект от живота, защото така се се стремим към съвършенство, посочва д-р Енчев. Той разчита предимно на добрите думи за мен от моите пациенти.

Цялото интервю можете да прочетете в ProИнтервю. Интересното е че то е онлайн и ще продължи до края на седмицата, така че всеки който се интересува от пластичната хирургия може лично да зададе въпрос на д-р Енчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА