Last news in Fakti

7 Октомври, 2011 12:39 1 864 1

Д-р Енчев: Жените повече издържат на болка

  • д-р енчев-
  • proинтервю-
  • пластична-
  • хирургия

Половината от пластичните операции са свързани с уголемяване на бюста

Моите наблюдения са, че дамите имат по-висок праг на болка. Така популярният пластичен хирург д-р Ангел Енчев отговаря на въпрос в ProИнтервю мъжете или жените издържат повече на болка.

Суетата е присъща и на двата пола, но напоследък все повече мъже започват да се подлагат на естетични манипулации и операции, казва още д-р Енчев.

Границата, която не бива да се прекрачва е въпрос на лично виждане на пациента и професионалният опит на специалиста. Ако е налице и най-минимална индикация за пристрастяване, моят съвет е тези пациенти да бъдат консултирани от психолог, посочва още пластичният хирург.

На въпросите „Какъв процент от операциите Ви са свързани с уголемяване на бюста?” и „Каква е най-голямата гръдна обиколка, която сте създавал”, д-р Енчев отговаря:

"Приблизителният процент на корекция или увеличаване на бюст е около 50 от всички извършвани интервенции в нашата клиника. Най-големите импланти /620 кубика, които съм поставил по изрично желание на пациентката/, са на дама от Англия, след предупреждение от моя страна, че това е прекалено голям бюст, независимо от физическите данни на притежателката му."

Четете цялото ProИнтервю в Probook. Регистрираните потребители имат възможност до края на седмицата да зададат своя въпрос към д-р Енчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jesika

    0 0 Отговор
    Естествено, че жените повече издържат на болка. Неслучайно Господ е решил жените да раждат)))). Мъжете малко да ги заболи нещо и става страшно))))