Last news in Fakti

2 Януари, 2016 15:30 6 594 13

Клип със стрелба в Пазарджик скандализира социалните мрежи (Видео)

  • скандален-
  • клип-
  • стрелба-
  • ром-
  • пазаржик-
  • видеоклип

На него се вижда как мъж от ромски произход демонстративно използва няколко вида огнестрелни оръжия

Клип със стрелба в Пазарджик скандализира социалните мрежи (Видео) - 1
Снимка: Youtube

Видеоклип, който се разпространява в социалните мрежи и платформи за видеосподеляне като "Ютюб", скандализира мнозина, съобщи bTV.

На него се вижда как гражданин, видимо от ромски произход и носещ по себе си солидно количество златни бижута, позира в геройска поза до бял мерцедес, в багажника на който сякаш има миниарсенал.

От автомобила се носи и характерна музика. Мъжът отваря багажника и показва оръжията вътре, сред които има както хладни, така и няколко огнестрелни, включително и автоматични.

След това избира едно от оръжията – именно автоматичното, и стреля във въздуха с него. В следващ момент стреля и с пистолет.

Ситуацията обаче се развива посред бял ден и се вижда как в непосредствена близост минават жена и дете. В клипа се чува реч на турски език. Видеото не е заснето тайно, а напротив – показно, вижда се че и основният герой в него "режисира" действията на "оператора".

Видеото обаче се споделя с в социалните мрежи с негодувания и с призив прокуратурата да се самосезира, тъй като ясно се виждат номерата на автомобила, а героите в клипа могат да бъдат установени и проверени.

Случката се е разиграла на 31 декември по обяд, съобщи Нова телевизия. На 1 януари обаче полицай от Пазарджик попада на клипчета в мрежата и няколко часа по-късно униформените са в дома на пишман стрелеца в ромската махала "Изток" в Пазарджик.

Мъжът е оказал пълно съдействие и доброволно е предал оръжията, за които било установено, че са газои и законно притежавани.

На 38-годишния Атанас Бончев най-вероятно ще бъде наложено само административно наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    2 0 Отговор
    Арлин Антонов требе да мине из махалата, като едно време!
    Ама нали това е електората на дпс, никой не ги закача!
  • 2 PlimP

    2 0 Отговор
    смешният брикет с 2-а пищова и засичaщ къртечен пистолет :D:D, "богаташ" живеещ в центъра на клоаката на обществото, бах си кефа, "злато" в примес с мед, в CH ще му кажат да го метне в тоалетната
  • 3 България

    2 0 Отговор
    Има ли полиция в тази държава бе? Тия м....ли ни размахват оръжие под носовете а онези с пагоните си траят.Какво става тук?Защо този все още не е в затвора?
  • 4 Бат Саше

    1 1 Отговор
    Административно наказание?.... Оръжието му било законно?.... Че кой даде на този сополив африканец разрешително за оръжие? За какво му е, да си охранява бизнеса с проститутки и наркотици ли? Това не е просто м....л с Узи, това е феномен на съвременното българско и еврогейско общество на толерантност, корупция и безсилие да се справи с най-елементарните социални проблеми. Вместо това се е превърнало в инкубатор и развъдник на ниско качествена човекоподобна измет като в същото време поробва интелекта и просперитета на бялата раса да служи на тази измет. Колелото се върти...всичко с времето си! Новият Хитлер се заражда с пълна сила и по-зъл от всякога. Именно "европейските ценности" го възраждат никой друг. И внимавайте когато такъв циганин, прост, нагъл и с купена книжка ви погледне нагло на светофара, че му пречите. Не можете да се защитите, защото сте безсилни пред м....л с Узи, за който няма правила, не можете да се защитите, защото е незаконно, а за ВАС ИМА ПРАВИЛА.... Можете само да извърнете унизени глава, да чакате "Спасителя" и да се включите активно в голямото прочистване на ненужната популация, когато той се появи. Heil Hitler!!!
  • 5 възмутен

    1 0 Отговор
    Мой познат го осъдиха на 6 месеца пробация, защото на времето си намерил патрон и го сложил на секцията за украса. Това било незаконно притежание на огнестрелно оръжие, и го изкараха егати престъпника, А тоя мазен ц-----н вади най-нахално оръжие по сред бял ден. ПИТАМ АЗ ,КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА, И КОЙ МУ Е ДАЛ РАЗРЕШИТЕЛНО НА БАЙ М....Л,КАТО ТОЙ СИГУРНОО НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ И ЧЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 чнг

    0 0 Отговор
    полицаите сънуват в колите си, а м...лите стрелят по улиците. а Атанас ако не бъде наказан поне с глоба, това ще бъде срам за полицията.щом когато не е пиян е ужасен, а когато се дрогира нищо чудно да застреля целия квартал.когато убият децата на тези цигани, едва ли ще го защитават толкова
  • 8 гост

    1 0 Отговор
    Що не се сезира Нап да видим от каде е тази кола и тези пари?
  • 9 дон боско

    3 0 Отговор
    Вие, от къде си мислите има пари тоя? Циганските барони покрай избори получавам луди пари за да осигурят гласове, от друга страна циганите имат проститутки, търгуват с наркотици, как става тази работа???????
    Ами плащат си на полицията и тя ги пази!
    Тези патрони не ми приличат на газови!
    Картечен пистолет, газов също не съм виждал, макар и да е нискокачествен.
    Значи въпросния "баровец" има няколко бойни пистолета, картечен пистолет, укрива доходи, има съмнителен бизнес, ползва се със закрилата на полицията, на която плащам заплати във вид на данъци и Аз включително, най-вероятно се ползва с благоволението на прокуратурата и на кой знае, кой още!

    ТОВА ЛИ Е НАШАТА ДЪРЖАВА?
    Ей, това е Бълхария, за това ни избобразяват, като Кенеф. Само, че сме Кенефа на МАФИЯТА.
  • 10 ьпв5

    1 0 Отговор
    За газово оръжие ти трябва само лична карта и окръжната кука да дойде да види сейфа в който ще се дъри. Иначе газови автоматични пистолети си има отдавна (за недоумение на продавачите). Причината да е със слънчеви очила е една от правдоподобните версии - газа се отделя при изстрел и близкостоящия ще мяза на коледна играчка в очите. Не ми пука за оръжията щом са газови - бухалката газова ли е? Кого плаши с оръжия в багажника?!- в багажника ли ще го нападат? Тая кола как я е купил? Хората около него заплаха ли са или членове на бандата? Мед експертиза, психотест и изпит пред комисия за шоф. книжка - не искам децата ми да ги засече м€%$алска отрепка с голямо самочувствие и въоръжена до зъби, щото влизам в затвора ако не успее да ме вкара в гроба!
  • 11 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    М..ГОТО Е СВОДНИК
    АМИ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ
    Я ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ПРАВИ ТАКА
    РАМБО РАМБО
    ТОЗИ СИГУРНО В КАЗАРМА НЕ Е ХОДИЛ
    ШЕФА НА МАХЛАТА Е
    ПЪЛНО БОЙНО СНАРАЖЕНИЕ
  • 12

    1 0 Отговор
    Леле майко, направо не истина глей кво праи бай М...ал, няма оправия тая мръсна държавица......
  • 13 бате жоро

    1 0 Отговор
    Германците за такива дават всичко. Да отива там и да не се връща!Направо да го правят министър на отбраната.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове